Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saadet Partisi İl Divan toplantısını yaptı

Saadet Partisi Gaziantep teşkilatı genişletilmiş İl Divan Toplantısını Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç’in katılımıyla İl binasında yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2020 13:35
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 08:24
Kaynak: İHA
Saadet Partisi İl Divan toplantısını yaptı

Pazar günü Saadet Partisi il binasında 100’den fazla üyenin katılımı gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Divan Toplantısına Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Saadet Partisi K.Maraş İl Başkanı, Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, Teşkilat Başkanı Mustafa Öztürk, Genel İdare Kurulu Üyeleri, Başkanları ile partililer katıldı.

MEHMET İSLAM, “ZİYARETLERİMİZ TAKDİR TOPLADI”

Saadet Partisi Gaziantep İl Başkanı Mehmet İslam, yapılan STK ziyaretlerinin takdir topladığını ifada ederek, “Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç Başkanımız ile birlikte 21 STK ve Siyasi Parti Başkanlarımızı ziyaret ettik. İlk eli uzatan taraf biz olduk. Her gittiğimiz yerde maremimizi anlattık, bazı yerlerde de tabiri caizse gürültü çıkarttık. Her gittiğimiz yerde takdir topladık. İktidar partisiymiş gibi davamızı ve son günlerde yaşananları anlattık. Savaştan yana değil, barıştan yana olduğumuz anlattık” dedi.

MUAMMER BİLGİÇ, “BİZ HAKTAN YANAYIZ”

Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi Muammer Bilgiç, Gaziantep ziyaretinde partisinin yaptığı İl Divan toplantısında haktan yana olduklarını savunarak, “27 Şubat günü yaşadığımız büyük hadiseyle İdlip’te şehitler verdik. Onları rahmetle anıyoruz yaralı Mehmetçiklerimize acil şifalar dileriz. 27 Şubat 2011 Prof Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ölüm yıldönümü olan aynı güne denk gelen bu hadise Milli Görüşçüler başta olmak üzere İslam Dünyasını derinden yaralamıştır. Hocamızın vefatı ile Dünya büyük bir sınavdan geçmiştir. Rahmetli Erbakan hocamız hak yemedi, yedirmedi. Zulmetmedi, zulmettirmedi. Hocamız bize ahlak ve maneviyatı öğretti. Emperyalizme karşı Kıbrıs Barış Harekatına imza attı. Bugün D 8’lerin başlangıcına imza attı. D 8’ler bir çekirdekti, D 60’lar kurulacaktı. Bugün hem CHP hem de DYP ile koalisyon kurarak birleşimi göstermiştir. 28 Şubat post modern darbesi niye gerçekleşmiştir. 28 Şubat ne Kuran, ne İmam hatip ne de başörtüsüdür. İran ile Mısır’ı aynı masaya getiren Erbakan hocamız milli görüş ev ödevini herkese tavsiye etmektedir. Refafyol Hükümeti ile ev ödevi yapan bir iktidar olduğu için Batı kulübünün yanına çekilmesi için rot balans ayarıydı 28 Şubat darbesiydi. 1 Mart tezkeresinin geçmemesi için seferber olan Erbakan hocamız evet oyu çıkmasına rağmen nitelikli çoğunluk sağlanamadığı için geçmemiştir. Mart 2003’te sınır ötesi yapılacak olan operasyonlarda Afganistan, Yemen, Suriye ile biz barıştan yanaydık. Bu coğrafyadaki yaşayan insanlar arasında yapılamayacak bir şey yok. Kardeşler arasında İngiltere, Rusya, ABD ve Avrupa Devletlerinin ne işi var. Bu bölgede savaştan yana değiliz, barıştan yanayız, haktan yanayız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.