Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Saçaklı mahallesine taziye evi

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu bu doğrultuda çalışmalarını hızla sürdürüyor.Şahinbey Belediyesi, Saçaklı Mahallesi'nin ihtiyaçları doğrultusunda taziye evi yaptırıyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2018 12:56
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:44
Kaynak: İHA
Saçaklı mahallesine taziye evi

SAÇAKLI MAHALLESİ'NİN İHTİYAÇINA CEVAP VERECEK

Saçaklı Mahallesi'ne yaptırılan taziye evinin hızla yükseldiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, " Şahinbey Belediyesi olarak, mahallelerimizin ihtiyaç duyduğu sosyal tesislerimizi ve taziye evlerimizi yapmaya devam ediyoruz. Saçaklı Mahallemizin taziye evi ve sosyal tesisi ihtiyacı vardı. Bu konuda ekibimizle yaptığımız çalışmalar sonrasında Saçaklı Mahallesi'nin ihtiyaçlarına cevap verecek bir taziye evi inşa ediyoruz. Önümüzdeki aylar içerisinde hem erkek hem bayan kardeşlerimizin kullanabileceği taziye evini ve mahalle sakinlerinin kullanabileceği kursların bulunduğu tesisimizi açmış olacağız. Tesisimizin şimdiden mahallemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

VATANDAŞLARIN İHTİYACINA CEVAP VERECEK

Saçaklı Mahallesi'nde yapılan taziye evinin toplam inşaat alanı 361 m² den oluşuyor. 180.50 m² alana inşa edilen Saçaklı taziye evi zemin artı bir kat olarak inşa ediliyor. Zemin katı bay ve bayan taziye evi olacak olan tesisin birinci katında ise kurs sınıfları oluşturulacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.