Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlığına Medicalpark’ta kavuştu

Gaziantep Medicalpark Hastanesine başvuran Remziye Yıldırım isimli hasta Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof.Dr.Levent Elbeyli tarafından gerçekleştirilen ameliyatla sağlığına kavuştu.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 13:24
Kaynak: İHA
Sağlığına Medicalpark’ta kavuştu

Torakoskopik biyopsi ile Malign plevral mezotelyoma tanısı konulan 55 yaşındaki hasta Remziye Yıldırım İzmir'den Gaziantep Medicalpark hastanesine getirildi. Gaziantep Medicalpark Hastanesi Göğüs Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Levent Elbeyli tarafından hastaya Plevral Dekortikasyon ve intraoperatif 'İntraplevral Hipertermik Kemoterapi' işlemi uygulandı. 3 saat süren ameliyatta hiçbir sıkıntı yaşanmadan hasta yoğun bakım ve sonrasında servise alındı.

Ameliyat hakkında bilgi veren Prof. Dr. Levent Elbeyli, ‘Her Merkezde yapılamayan bir ameliyata imza attık ve hastamızın sonrasında sorunsuz bir şekilde servise almamız bizi son derece mutlu etti’’ dedi.

Malign Plevral Mezotelyomada Multimodal tedavi uygulamalarına (cerrahi +kemoterapi +radyoterapi ) ek olarak HİPEK uygulaması Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa da sınırlı yerlerde yapılmaktadır.

Ülkemizde de çok az merkezde uygulanan bu yöntem yapılan cerrahi işlem ve sıcak kemoterapi anlamında;

'Özel Merkez olarak ilk olma özelliğİni ' taşımaktadır.Malign Plevral Mezotelyoma dünyada ve ülkemizde önemli bir sağlık problemi olarak kabul edilmektedir.

Gaziantep Medical Park Hastanesi bu ve bunun gibi gerçekleşen ve gerçekleştirilicek ameliyatlarla beraber Cerrahi-Tıbbi ve Radyosyon Onkolojisi açısından bir Onkolojik merkez konumunu güçlendirmektedir.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.