Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sağlık çalışanlarının hakkını ödeyemeyiz”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2017 14:08
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 16:38
Kaynak: İHA
“Sağlık çalışanlarının hakkını ödeyemeyiz”

AK Parti Gaziantep Milletvekili Ahmet Uzer, gecesini gündüzüne katıp insan sağlığı için çalışan doktorların ve tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramı’nı kutladı.

Uzer, “İnsanların sağlığı için çalışan, emek veren ve bu fedakârlığı bir ömür boyunca devam ettiren doktorlarımızın ve tüm sağlık çalışanlarımızın hakkını hiçbir zaman ödeyemeyiz. Doktorlarımız ve diğer sağlık personellerimiz, çoğu zaman kendi hayatlarından bile ödün veriyorlar. Sağlıkçılarımız, insanları sağlığına kavuşturmak için büyük çaba sarf ediyorlar. Vatandaşlarımızın da bunu dikkate alıp, bu kutsal görevi bir ömür boyu devam ettiren doktorlarımıza ve sağlık çalışanlarımıza karşı daha anlayışlı olmaları, empati kurarak onları da anlamaları gerekir” dedi.

Milletvekili Uzer, “Sağlık sektörüne özellikle önem verdik, veriyoruz. Bu alanda çalışmalarımızı ve yatırımlarımızı sürdürmeye de devam edeceğiz. Çünkü sağlık alanında yaptığımız, yapacağımız işler, gelişmişlik düzeyimizi de daha net ortaya koyacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle tüm doktorlarımızın ve sağlık personellerimizin Tıp Bayramı’nı canı gönülden kutluyorum” diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.