Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

“Sağlık Hukuku ve Hasta Hakları” eğitimi düzenlendi

Gaziantep İl Sağlık Müdürlüğü Hasta Hakları İl Koordinatörlüğü tarafından “Sağlık Hukuku ve Hasta Hakları” konulu eğitim düzenlendi.

Haber Giriş Tarihi: 16.03.2017 12:03
Haber Güncellenme Tarihi: 28.11.2023 21:09
Kaynak: İHA
“Sağlık Hukuku ve Hasta Hakları” eğitimi düzenlendi

İpek Yolu Kalkınma Ajansının desteği ile düzenlenen ve Gaziantep Üniversite Hukuk Fakültesi Öğretim görevlisi Yrd. Doç Dr. Ayşe Almıla Pazarcı tarafından verilen eğitimde sağlık hizmet sunumunda yaşanan sıkıntıların sağlık hukuku zemininde nasıl değerlendirileceği geniş örneklerle anlatılırken, verilen gerçek olgularla eğitimde sunulan bilgilerin kalıcı olması hedeflendi.

Beş gün süren eğitim sonrasında düzenlenen sertifika töreninde konuşan Vali Yardımcısı ve İpek Yolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Uğur Aladağ, İpek Yolu Kalkınma Ajansının misyonundan bahsederek bu tür projelerin artması temennisinde bulundu, çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürlüğüne teşekkür etti.

Konuşmaların ardından Vali Yardımcısı Uğur Aladağ, İl Sağlık Müdürü Dr. Sadettin Yazı ve müdür yardımcısı Mehmet Emin İnce tarafından eğitime katılanlara sertifika verildi.

Eğitime sağlık hizmeti sunumunda etkin görev alan hasta hakları birim sorumluları ve kurum avukatları olmak üzere çok sayıda katılım sağlandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.