Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık-Sen müjde bekliyor

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı ve Yönetim Kurulu Üyeleri bugün Cumhurbaşkanlığı külliyesinde yapılacak olan 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğine katılacak.

Haber Giriş Tarihi: 13.03.2018 17:56
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 05:40
Kaynak: İHA
Sağlık-Sen müjde bekliyor

Sağlık-Sen Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Ali Arayıcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımı ile yapılacak olan toplantıdan sağlık çalışanları için önemli müjdelerin çıkmasını beklediklerini söyledi. Arayıcı, "Öncelikle yıpranma payının tüm sağlık çalışanlarını kapsayacak şekilde çıkmasını bekliyoruz. Bunun yanında en önemli konularımızdan birisi de döner sermaye ile ilgilidir. Döner sermayelerde adalet istiyoruz. Döner sermayelerin emekliliğe yansıtılmasını istiyoruz. Bu sorunlarımıza da çözüm olacak açıklamaların toplantıda yapılmasını bekliyoruz" diye konuştu. 

TIP BAYRAMI KUTLAMASI 

Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Başkan Arayıcı, şöyle devam etti: "Yaşam hakkı en kutsal haktır. Sağlık çalışanları bu nedenle kutsal bir görevi yerine getiriyorlar. Ancak, son yıllarda iş yükünün artması, personel sayısının artışa cevap verecek oranda olmaması sağlık çalışanlarının yıpranmasına, tükenmişlik sendromu yaşamasına neden oluyor. Sağlık çalışanlarımızın mali ve özlük hakları ile ilgili sorunlarının çözülmesi için sendikamız genel merkezi ile birlikte çalışmalarımız devam ediyor. Bugün Türkiye'nin en ücra köşelerinde ve Suriye'de büyük fedakarlıklarla hizmet verirken, sağlıkta dönüşümün kahramanları olarak, mali ve özlük haklar anlamında mağduriyetler yaşamak istemiyoruz. Sorunlarımızın en kısa sürede çözüleceği umuduyla tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp bayramını kutlarım."

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.