Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sağlık yönetimi sil baştan değişti

Gaziantep’te sağlık yönetimi sil baştan değişti. Doç. Dr. Abdulkadir Turgut’un Sağlık Müdürlüğüne atanmasının ardından Sağlık Müdürlüğü’nde görev yapacak olan başkan, başkan yardımcıları ve hastane yöneticileri de belirlendi.

Haber Giriş Tarihi: 14.12.2017 18:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 08:09
Kaynak: İHA
Sağlık yönetimi sil baştan değişti

GENEL SEKRETERLİK YÖNETİCİLERİNE ŞOK!

Gaziantep’te Sağlık Müdürlüğü ve bağlı sağlık tesislerinin yeni yönetim kadrosu büyük ölçüde belirlenirken, kapatılan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği’nin üst yönetim kadrosundan kimsenin yeniden görev almaması dikkat çekti. Buna göre, Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ömer Aykut, Tıbbi Hizmetler Başkanı Serdar Sarıfakı, Mali Hizmetler Başkanı Selahattin Tekatlı ve İdari Hizmetler Başkanı Abdullah Uzunaslan yeni yönetim kadrosunda yer almadı.

HASTANE YÖNETİCİLERİ KOLTUKLARINI KORUDU

Yeni yapılan atamalarda, mevcut kamu hastanelerinin yöneticilerinin büyük ölçüde yerlerini koruduğu dikkat çekti. Buna göre, Mehmet Emin Türk 25 Aralık Devlet Hastanesine, Mesut Özkaya Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesine, Ali Güven Fincan Şehitkamil Devlet Hastanesine yönetici olarak atandı. Hüseyin Bayhan Şahinbey Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine, Elçin Dereli Dai de Şehitkamil Ağız ve Diş Sağlığı Merkezine yeniden başhekim olarak atandı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.