Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİN: BU MECLİSİN HİZMETKÂRIYIM

31 Mart yerel seçimlerin ardından görevine başlayan Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyeleri, ilk toplantısını Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin başkanlığında gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2019 18:31
Haber Güncellenme Tarihi: 26.11.2023 20:45
Kaynak: İHA
ŞAHİN: BU MECLİSİN HİZMETKÂRIYIM

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin Meclis toplantısında yaptığı açılış konuşmasında “Bu şehrin 2 milyon insanına güveniyorum. Ben herkesin başkanıyım. Bu anlayışla adaletli bir şekilde kimden ne gelirse gelsin doğru bir şekilde şehrin geleceği için ne yapılması gerekiyorsa bu şehrin emirindeyim. Bu meclisin hizmetkârıyım. Meclisimiz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

Oturumun açılışında Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Kahraman şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Fatma Şahin Başkanlığında yapılan Büyükşehir Belediye Meclisinde 2019 yılı Nisan ayı 1. Birleşim Meclis toplantısında 15 Madde görüşüldü.

DİVAN KATİP ÜYESİ BELLİ OLDU

Meclis Divan Katip Üyeliklerine Abdullah Korkmaz ve Feray Yılmaz seçilirken, Yedek üyeliklerin ise Mustafa Kaplan ile Ayşenur Mirkelam seçildi.

BAŞKAN VEKİLİ OSMAN TOPRAK OLDU

Meclis başkanvekilleri seçimi yapıldı. Meclis 1.başkanvekilliğine Osman Toprak 2. Başkanvekilliğine ise Latif Karadağ seçildi.

ENCÜMEN ÜYELERİ SEÇİLDİ

Büyükşehir Belediyesi Encümen Üyeliklerine ise Osman Toprak, Latif Karadağ, Hanifi Sönmez, Nurettin Zirek ve Mehmet Kesik seçildiler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.