Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİN, GAZİANTEP'TEN HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Gar Meydanı'nda düzenlenen 2018 yılı hac organizasyonu kapsamında Gaziantep'ten kutsal topraklara gidecek olan hac kafilesini uğurladı.

Haber Giriş Tarihi: 07.08.2018 11:12
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 04:53
Kaynak: İHA
ŞAHİN, GAZİANTEP'TEN HACI ADAYLARINI UĞURLADI

Bir taraftan yol, su, köprü, kaldırım gibi kentin altyapı ve üstyapı ihtiyaçlarına yönelik vizyon projeleri hayata geçiren Fatma Şahin, diğer yandan vatandaşlarla gönül köprüsü kurdu. Gaziantep'ten, hacı adayı kafilesini kutsal topraklara uğurlayan Şahin, hacı adaylarının heyecanına ortak oldu.

Öte yandan saha çalışmaları kapsamında gittiği her mahallede, çarşıda, pazarda ve iş yerlerinde yaşanan sorunları yerinde gören Şahin, vatandaşların yaşadığı sorunları, verdiği talimatlarla çözüme kavuşturuyor. Büyükşehir'in projelerini, icraatlarını ve çalışmalarını anlatmayı ihmal etmeyen başkan, gönül belediyeciliği anlayışını çalışma alanına taşıdı. Başkan Fatma Şahin, son bir hafta içerisinde Şehitkâmil ilçesi Merveşehir, Karacaahmet, Kayaönü, İncilikaya mahallesiyle Şahinbey ilçesine bağlı Akdere, Güzelvadi, Serinevler, Barak, Üçoklar ve Bozoklar mahallelerini ziyaret etti. Şahin, ziyaretlerinde bazen esnafla çay içti, bazen çocuklarla ilgilendi, bazen yaşlıların duasını aldı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.