Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİN, KİTAP KAFE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, “Gençliğin Geleceğini Birlikte İnşa Ediyoruz” anlayışından hareketle öğrencilerle gerçekleştirdiği sohbetlere bir yenisini daha ekledi. Gençlerin sıkıntılarını dinledi, tavsiyelerde bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2020 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 05:43
Kaynak: İHA
ŞAHİN, KİTAP KAFE’DE GENÇLERLE BULUŞTU

Geleceğin teminatının gençler olduğunu her platformda dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Kitap Kafe’de lise ve üniversite öğrencileriyle bir araya geldi, kendi deneyimlerinden yola çıkarak gençleri motive etti. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri hakkında bilgilendirdi.

Sohbetine devam eden Başkan Fatma Şahin, bilinçli bireyin önemine işaret ederek, “Gençlerimiz ülkemizin geleceğini oluşturuyor. Bugünün başkanları nasıl bizlersek, bizlerden sonra bu makamları gençlerimiz dolduracak. Bizler de bugünden geleceğimizin teminatı gençlerimize ne kazandırabiliriz, neler katabiliriz diye var gücümüzle çalışıyoruz. Ülkemizin gençlere ihtiyacı var. Kapılarımız sizlere sonuna kadar açık. Sizlerin görüş ve taleplerine cevap vermek, yanınızda olmak bizim en büyük görevimiz. Özellikle gençlerimizi sportif faaliyetlere yöneltmek, onlara gelişim gösterecekleri bir ortam sağlamak adına birçok projeyi hayata geçirdik. Tabi ki çalışmalarımızı gerçekleştirirken gençlerimizin de görüşlerine önem veriyoruz. Bu hafta gençlerimizi ağırladık. Hizmetlerimizi anlattık, görüş ve önerilerini aldık. Gaziantep’imizin geleceğini birlikte inşa ediyoruz sloganı ile çıktığımız hizmet yolculuğunda her zaman gençlerimizin görüşlerine önem verdik. Birlikte daha güzel bir Gaziantep inşa etmek için de çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.

Programın ardından Başkan Fatma Şahin, öğrencilerle birlikte toplu fotoğraf çektirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.