Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahin, mahalle sakinlerini dinledi

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, saha gezisi kapsamında Gerciğin Mahallesi (Köyü) ve Fidanlık Mahallesi’nde talepleri dinledi, eksiklikleri yerinde gördü, mahallelilerin nabzını tuttu.

Haber Giriş Tarihi: 14.11.2018 14:09
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:11
Kaynak: İHA
Şahin, mahalle sakinlerini dinledi

Saha gezisine Gerciğin Mahallesiyle başlayan Başkan Şahin ve beraberindeki teknik ekibi, Gerciğin Mahalle Muhtarı Ramazan Aslan’la bir araya geldi. Muhtar Aslan’ın yeni yol ve yol genişletme talebine sıcak bakan Şahin, yol çalışmalarının en kısa zamanda yapılacağının sözünü verdi.

Ekip ruhu içerisinde engellerin tek tek aşılacağını söyleyen Şahin, “Muhtarlarımızın taleplerini dinliyoruz, imkanlar ölçüsünde gereken neyse yapmaya çalışıyoruz. 20 köy yolunu tamamladık, arazi yollarında planlamamız devam ediyor. Zamanı, bütçeyi çok iyi kullanarak eksiklikleri gidereceğiz. Gerciğin Orman Alanı ve Tematik Parkla ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Yeşili ne kadar çok korursak o kadar şehrin havası değişir. İkinci bir 100’üncü Yıl Parkı alanı büyüklüğündeki alanı ormanlaştıracağız, bu çok önemli bir çalışma olacak. Proje kapsamında Gerciğin köyü de örnek köy olacak. Ormanlık alanımız da herkesin hayat bulacağı bir çalışma olacak” dedi.

Gerciğin Mahallesi’nin ardından Fidanlık Mahallesine geçen Başkan Şahin, Fidanlık Mahalle Muhtarlığı önünde vatandaşlara seslendi. Başkan Fatma Şahin, Fidanlık Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi verdi. Mahalle sakinlerinin soruların yanıtlayan Şahin, öncelikle kötü görüntü oluşturan binaların en kısa zamanda yıkılacağını bildirdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.