Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE, ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR 2-0

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi evinde İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını ağırladı. Mavi beyazlı ekip rakibini 2-0 gibi net bir skorla mağlup etmesini bildi.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2019 15:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 17:19
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE, ÇIKIŞINI SÜRDÜRÜYOR 2-0

Ligin ilk yarısına olduğu gibi ikinci yarısına da çok iyi başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı galibiyet serisini İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürdü. Karşılaşmaya hızlı başlayan ev sahibi takım 3. ve 15 dakikada Kudrat'ın attığı gollerle karşılaşmanın ilk yarısını 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda da oyunun kontrolünü elinde bulunduran mavi-beyazlılar birçok pozisyona girmesine rağmen bu pozisyonları golle sonuçlandıramayınca maç 2-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile tamamlandı.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek, "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol takımı olarak hedefimizi şampiyonluk olarak belirlemiştik. Sezon sonunda da ipi göğüsleyeceğimize inanıyorum. Bu konuda hocama, sporcularıma ve ekibime güveniyorum. Bu hafta kendi evimizde İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı ağırladık. Centilmence geçen bir maç oldu. Her iki takımı da ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum " dedi.

GALİP GELDİĞİMİZ İÇİN MUTLUYUZ

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, Antrenörü Halil İbrahim Köprülü bir çok pozisyona girmelerine rağmen değerlendiremediklerini belirterek, "Ligin ikinci yarısında takılmamamız gereken maçlardan birini kayıpsız geçtik. Ev sahibi olma avantajımızı bu maçta çok iyi kullandık. Duran toplar hariç rakibe çok fazla pozisyon vermedik. İlk yarıda bulduğumuz iki golle maçı tamamladık. Maçta birçok pozisyona girmemize rağmen değerlendiremedik. Gol şansı bizden yana değildi. Ancak önemli olan üç puandı. Galip geldiğimiz için mutluyuz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.