Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute galibiyetle döndü 4-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı TSK deplasmanında rakibini 4-1 gibi net bir skorla mağlup etmesini bildi.

Haber Giriş Tarihi: 07.04.2019 15:56
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 22:20
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute galibiyetle döndü 4-1

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk yarısında kendi evinde 7-0 mağlup ettiği TSK deplasmanına konuk oldu. Mavi beyazlı ekip ligin ilk yarısında olduğu gibi ikinci yarısında da rakibini 4-1 gibi net bir skorla mağlup etmesini bildi.

Ligin ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı geçtiğimiz hafta kendi evinde ikinci yarının ilk maçı olan İstanbul Özürlüler Ampute Futbol Takımı'nı 8-0 mağlup ederek, ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapmıştı. İkinci yarının, ikinci maçında TSK ile oynadığı karşılamada ilk yarıyı 1-1 tamamlayan Şahinbey Ampute Futbol takımı ikinci yarıda bulduğu 3 golle rakibini 4-1gibi net bir skorla mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek, "Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık, içeride ve dışarıda üst üste aldığımız galibiyetlerle ligin ilk maçından buyana çıkışımızı emin adımlarla sürdürüyoruz. Deplasmanda TSK ile oldukça keyifli bir karşılaşma oynadık ve futbolcularımız şampiyonluk yolunda bir engeli daha 4-1 gibi net bir skorla geçtiler. Hepsini tek tek kutluyorum. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.