Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute puanla döndü

Ampute Futbol Süper Lig'inde Gaziantep'i temsil eden Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı, deplasmanda oynadığı Konya Engelliler Gücü Spor Kulübü'nü 2-1 mağlup ederek, 3 puanı hanesine yazdırdı.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2018 14:58
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 23:10
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute puanla döndü

Konya Selçuklu Sentetik Saha Stadı'nda oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip hızlı başladı ve 15. dakika Nıcholas Cheruyıot Keıyo attığı golle ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya hızlı başlayan taraf Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Ampute Futbol takımı oldu. Mavi-beyazlı ekip üst üste geliştirdiği ataklar sonrasında 40. dakikada Rahmi Özcan attığı golle durumu 1-1'e getirdi. Hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Şahinbey Ampute Futbol takımı skoru eşitledikten sonrada ataklarını sıklaştırarak devam ettirdi. Karşılaşmada dakikalar 47'yi gösterdiğinde Şahinbey Ampute Futbol takımının Rus oyuncusu Adım Mezhıev attığı golle durumu 2-1 yaptı. Bu dakikadan sonra başka gol olmayınca Şahinbey Ampute Furbol Takımı şampiyonluk yolunda bir engeli daha aşarak, hanesine 3 puanı yazdırmasını bildi.

Karşılaşma sonrası Şahinbey Belediye Gençlik Ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, Ampute futbol takımını telefon ile arayarak teknik heyet ve sporcuları galibiyetten dolayı kutladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.