Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute seriye taktı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı üst üst üste aldığı galibiyetler serisini İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı karşısında da sürdürerek rakibini deplasmanda 3-0 mağlup etti.

Haber Giriş Tarihi: 09.12.2018 16:00
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 10:45
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute seriye taktı

Sezona hızlı başlayarak içerde ve dışarda aldığı farklı galibiyetlerle rakiplerinin korkulu rüyası haline gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı, ligin üçüncü haftasında İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı'nı deplasmanda 3-0 mağlup ederek galibiyet serisini sürdürdü. Oldukça çekişmeli geçen karşılaşma sonrasında gülen taraf mavi-beyazlı takım olurken, futbolcular ve teknik heyet alınan galibiyeti Onursal Başkan Mehmet Tahmazoğlu'na, Kulüp Başkanı Cuma Güzel'e ve taraftara armağan ettiler.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı sporcularını tebrik ederek, "Lige çok iyi başladık, içerde ve dışarda üst üste aldığımız galibiyetlerle iyi bir çıkış yakaladık. İstanbul Yeditepe Engelliler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile oldukça keyifli bir karşılaşma oynadık ve futbolcularımız şampiyonluk yolunda bir engeli daha 3-0 gibi net bir skorla geçtiler. Hepsini tek tek kutluyorum. Hedefimiz olan şampiyonluğa adım adım ilerliyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.