Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Ampute sezona hızlı başladı

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı 2018/2019 Sezonuna hızlı başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.11.2018 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 02:01
Kaynak: İHA
Şahinbey Ampute sezona hızlı başladı

Sezonun ilk karşılaşmasını deplasmanda İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile oynayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı rakibini 8-0 mağlup ederek sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

Sezona yeni bir teknik ekip ve transferlerle başlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı sezonun ilk maçını deplasmanda İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol takımı ile oynadı. Karşılaşmaya mutlak galibiyet parolası ile çıkan Şahinbey Ampute Futbol Takımı karşılaşmanın tamamında adeta bir futbol resitali sergiledi. Mavi beyazlı ekip karşılaşmanın başından sonuna kadar üstün götürdüğü maçı Milli oyuncular Rahmi ve Fatih'in 2'şer, yeni transferler Mubarık'ın 1, Richard'ın 1, Halil İbrahim'in 1 ve Kudret'in attığı 1 golle karşılaşmayı 8-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildi.

TAKIMIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, sezona iyi bir başlangıç yaptıklarını belirterek, "Öncelikle 2018/2019 Ampute Süper Lig'in tüm takımlara hayırlı olmasını diliyorum. Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı olarak yeni sezon öncesinde takım kadromuzu yaptığımız önemli transferlerle güçlendirdik ve sezonun ilk maçını deplasmanda İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile oynadık. Yaptığımız yeni transferler ve geçtiğimiz sezon kadromuzda bulunan kaliteli oyuncuların ortaya koyduğu başarılı oyunla maçı 8-0 gibi farklı bir skorla kazanmasını bildik. Ben her iki takımı da sahada da ortaya koyduğu mücadeleden dolayı tebrik ediyor oyuncularımızı ve teknik ekibimizi kutluyorum. Aldığımız bu farklı galibiyeti de Onursal Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu'na armağan ediyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.