Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE, UNVANINI KORUDU

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı deplasmanda Etimesgut Belediye Ampute Takımı ile 0-0 berabere kalarak ligdeki namağlup unvanını korudu.

Haber Giriş Tarihi: 08.03.2020 15:04
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:58
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE, UNVANINI KORUDU

Ligin ilk yarısını namağlup lider tamamlayan Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı geçtiğimiz hafta kendi evinde ikinci yarının ilk maçı olan Esenyurt Engelli Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 mağlup ederek, ligin ikinci yarısına hızlı bir başlangıç yapmıştı. İkinci yarının, ikinci maçında Etimesgut Belediye Ampute Takımı ile karşılaşan mavi-beyazlı takım bu zorlu deplasmanda 0-0 berabere kalarak 1 puan çıkarmasını bildi.

ŞAMPİYONLUK YOLUNDA İLERLİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulüp Başkanı Cuma Güzel, zorlu bir deplasmandan 1 puanla döndüklerini belirterek, “Ligin ikinci yarısına çok iyi başladık, geçtiğimiz hafta kendi evimizde Esenyurt Engelli Gücü Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı’nı 4-0 şampiyonluk yolun önemli bir engeli aşmıştık. Bu hafta deplasmanda Etimesgut Belediye Ampute Takımı ile oldukça keyifli bir karşılaşma oynadık ve 0-0 berabere kalarak bu zorlu deplasmandan 1 puan çıkardık. Keyifli bir maç oldu. Teknik ekibi ve sporcularımı kutluyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.