Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY AMPUTE YİNE FARK ATTI

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı galibiyetler serisine devam ediyor. Akkent Spor Köyü'ndeki sahasında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını ağırlayan mavi beyazlı ekip rakibini 7-1 mağlup

Haber Giriş Tarihi: 16.12.2018 14:59
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 12:21
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY AMPUTE YİNE FARK ATTI

Üst üste aldığı seri galibiyetlerle ligin en iddialı takımı konumuna gelen Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı kendi sahasında İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımı ile karşı karşıya geldi. İlk yarıyı 9. dakikada rahminin attığı golle 1-0 önde tamamlamayan Şahinbey Ampute Futbol Takımı ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf oldu. Taraftarında desteğini arkasına alan mavi beyazlılar 28. dakikada Rahmi'nin 29. ve 40. dakikada Kudret'in 41. dakikada Mubarak, 43. ve 51. dakikada Rahmi'nin attığı gollerle rakibini 7-1 mağlup etti. Rakibin tek golü ise 38 dakikada Barış Telli'den geldi.

HEDEFİMİZ ŞAMPİYONLUK

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, alınan galibiyetten dolayı mutlu olduğunu belirterek "Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü olarak sezon başından bu yana hedefimizin şampiyonluk olduğunu söylüyorduk. Bu doğrultuda da hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Bu hafta kendi evimizde İzmir Büyükşehir Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Ampute Futbol Takımını ağırladık. Rakibimiz ligimizin güçlü takımlarından. Rakibimizin gücüne rağmen karşılaşmayı 7-1 gibi farklı bir skorla kazandık. Alınan galibiyetten dolayı teknik heyeti ve futbolcularımızı kutluyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.