Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi binlerce bebeğe hoşgeldin dedi

Şahinbey Belediyesi, 2011 yılında başlattığı Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında bu güne kadar 80.954 bebeğe hoşgeldin dedi.

Haber Giriş Tarihi: 11.01.2018 14:47
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 17:27
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi binlerce bebeğe hoşgeldin dedi

Bir çok alanda yaptığı başarılı projelerle Türkiye'de ilklerin ve enlerin belediyesi olan Şahinbey Belediyesi, 2011 yılı içerisinde İl Sağlık Müdürlüğü ile imzaladığı protokol sonrasında Şahinbey ilçesi sınırları içerisinde doğan tüm bebekleri evlerinde ziyaret ediyor. İçerisinde hemşirelerin de bulunduğu 3 ekiple gerçekleştirilen ziyaretlerde, anne sütünün önemi ve devamlılığı, topuk kanının alınması, bebeğin aşıları, bebek bakımı, loğusalık konularında bilgiler veriliyor. Ziyaret edilen evlere bebek battaniyesi, ateş ölçer, anne çantası ve bebek yatağı hediye ediliyor.

2017 YILINDA 21.715 BEBEK ZİYARET EDİLDİ

Hoş Geldin Bebek Projesiyle yeni doğan bebekleri evlerinde ziyaret ederek anneleri bilgilendiren ve bebekler için hediye veren Şahinbey Belediyesi Türkiye'de en fazla bebeğin dünyaya geldiği ilçeye hizmet ediyor. Şahinbey İlçesi'nde sadece 2017 yılında 21.715 bebek dünyaya gelirken, Şahinbey Belediyesi doğan her bebeği evinde ziyaret etti. 2011 yılında başlatılan Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında Şahinbey Belediyesi bu güne kadar 80.954 bebek annesini bilgilendirip hediyeler verdi.

TÜRKİYE BİRİNCİSİ

2017 yılında 21 bin 715 çocuğun dünyaya geldiğini ifade eden Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, "Sadece evlilik de değil bebek doğumunda da ilçemiz Türkiye'nin birincisi Türkiye'de en fazla bebek doğan ilçe şu anda Şahinbey ilçesidir. 2017 yılından bugüne kadar 21 bin 715 çocuk dünyaya geldi. Bunların hepsini evlerinde ziyaret ederek, Hoş Geldin Bebek projesi kapsamında çeşitli hediyeler vererek anneleri bilgilendiriyoruz" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.