Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediyesi, bünyesinde faaliyet gösteren Sosyal Market aracılığıyla, çölyak hastalarına 62 çeşit glutensiz gıda desteğine devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.06.2021 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:29
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ ÇÖLYAK HASTALARINA DESTEK OLMAYA DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediyesi çölyak hastalarına sosyal market üzerinden 62 parça glutensiz gıda desteğinde bulunuyor. Sosyal Marketi ziyaret ederek glutensiz market bölümünü gezen Başkan Mehmet Tahmazoğlu, çölyak hastalarının her zaman yanında olduklarını ifade etti.

“HASTALARIMIZIN YANINDAYIZ“

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, çölyak hastalarına her zaman destek olduklarını belirterek,“Şahinbey Belediyesi olarak sosyal marketimiz aracılığıyla 8.000 ailemize sosyal destek sağlıyoruz. Ayrıca yine sosyal marketimiz içerisinde oluşturduğumuz glutensiz sosyal market aracılığıylada gulitensiz 62 çeşit ürünü ihtiyaç sahibi ailelerimize hediye ediyoruz. İçerisinde ekmekten, top kek, bisküvi ve una kadar piyasada satılmayan 62 çeşit ürün bulunuyor. Piyasada bulunmayan bu ürünleri çölyak hastalarımıza sosyal marketimiz aracılığıyla sunuyoruz. Böylelikle çölyak hastalarımız glutensiz ürünlere ulaşarak bu imkanlardan faydalanmış oluyorlar. Şahinbey Belediyesi olarak hastalarımıza Allah’tan şifa diliyorum” dedi.

 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.