Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi Diriliş parkı için protokol imzaladı

Şahinbey Belediyesi tarafından gerçekleştirilen, İpekyolu Kalkınma Ajansı'nca (İKA) desteklenen Şahinbey Dirliş Parkı Projesi'nin gerçekleşmesi için ilk adımlar atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 29.06.2018 15:55
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:47
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi Diriliş parkı için protokol imzaladı

Proje protokolü, Şahinbey Belediyesi Başkanlık Makamında Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyılmaz arasında imzalandı.

MİLLETİMİZ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İmza töreni sonrasında projenin içeriğinden bahseden Başkan Mehmet Tahmazoğlu,"Şahinbey Belediyesi olarak, Gaziantep'imize ve Şahinbey'imize bir çok önemli projeler yaprak milletimiz için çalıştık. İpek yolu Kalkınma Ajansı ile birlikte Şahinbey Diriliş Parkı yapımı için ortak protokol imzaladık. Yapılacak olan park özellikleri ile Gaziantep'in en gözde parklarından birisi olacak. Ben şimdiden vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

Projenin bölgeye katkı sunmasını ve hayırlı olmasını dileyen İpekyolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Dr. Burhan Akyılmaz," İKA olarak kurulduğumuz günden bu yana bölgemizde hizmet etmeye çalışıyoruz. Şahinbey Belediyemizde bölgemizde büyük işler yapan bir belediyemiz. Aynı zamanda güzel projelere de imza atıyorlar. Şahinbey Diriliş Parkı'nın ortaya çıkarılması için yapılan proje bizim tarafımızdan değerlendirildi ve başarılı bulundu. İnşallah projemiz bölgemize katkı sağlar" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.