Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısının 1.oturumu, Şahinbey Belediyesi Meclis Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, başkanlığında Belediye Meclis Salonu'nda yapıldı.

Haber Giriş Tarihi: 01.10.2018 16:17
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:46
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi Ekim ayı meclis toplantısı yapıldı

Şahinbey Belediye Meclisi Ekim ayı ilk oturumu, yapılan yoklamanın ardından bir önceki birleşime dair meclis tutanak özetlerinin oylanmasıyla devam etti. Gündeme alınan 11 maddenin 3'ü İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na, 4'ü Plan Bütçe Komisyonuna, 1'i Taife Komisyonuna sevk edilirken, gündeme alınan 2 madde ise komisyona süre verildi. Meclis gündemindeki 1 maddede ise komisyonlarda görev alacak olan yeni üye seçimleri gerçekleştirildi. İki madde ise gündem dışı olarak meclise sunularak oy birliği ile kabul edilip meclis gündemine alındı.

MECLİSTE SEÇİM

Şahinbey Belediyesi Meclisi görevlerinden istifa eden encümen üyeleri, komisyon üyeleri, Divan Katibi asil ve yedek üye seçimi de yapıldı. İstifa eden üyelerin yerine yeni üyeler seçildi.

YEŞİL DÜDÜK UYGULAMASI

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, okullarda yeşil düdük uygulaması başlattıklarını belirterek, "Temizlik konusu benim en hasas olduğum konulardan birisi okullarda yaptığımız temizlik kampanyaları etkinlikleri ile öğrencilerimizi bilinçlendiriyoruz. Şimdide okullarımızda yeşil düdük uygulaması başlatıyoruz. Okullarda öğrencilerimize dağıtacağımız yeşil düdüklerle yere çöp atan kişiler öğrencilerin uyarı düdüğü ile dikkati çekilmiş olacak" dedi.

Şahinbey Belediye Meclisi Ekim ayı 2. oturum toplantısını 04 Ekim 2018 Perşembe günü saat 16.00'da yapılmak üzere birinci oturuma son verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.