Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey belediyesi evlendiriyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunun 2017 yılında 6 bin 890 çiftin nikahını kıyarak Türkiye'de en fazla nikah kıyan belediye olduklarını 2018 yılında da bu unvanını koruyacağını ifade etti.

Haber Giriş Tarihi: 13.04.2018 14:25
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:08
Kaynak: İHA
Şahinbey belediyesi evlendiriyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi Evlendirme Memurluğunda vatandaşlarla bir araya gelerek çiftlerin nikahını kıydı.

DAHA SAĞLAM BİR TOPLUM İÇİN EĞİTİM VERİYORUZ

Nikah kıymak için bekleyen çiftlere evlilikle ilgili önemli bilgiler veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi olarak evlendirme rekorunu elimizde tutuyoruz. Geçtiğimiz yıl yaklaşık 7.000 kişinin nikahını kıyarak Türkiye'nin en fazla nikah kıyan belediyesi olduk. Şu anda evlenme sezonu olmamasına rağmen 2.000'e yakın nikah Şahinbey Belediyemiz tarafından kıyıldı. Biz, vatandaşlarımızın evlenmelerini teşvik ediyoruz. Ülkemizin genç bir nüfusa sahip olabilmesi için çiftlerimizin evlenip çocuk sahibi olması önemli. Şahinbey Belediyesi aynı zamanda Türkiye'de en fazla çocuk doğan ilçeye hizmet veriyor. Bu anlamda vatandaşlarımızı tebrik ediyoruz. Herkese mutluluklar diliyoruz. Evlilik Okulumuzla ve Hoş Geldin Bebek Projemizle evlenecek çiftlerimize eğitim verip, yeni doğan bebeklerin annelerine evlerinde eğitim veriyoruz. Böylelikle daha sağlıklı bir nesil ve daha sağlam bir aile yapısı oluşturmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.