Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi, ilçeye dokunuyor

Haber Giriş Tarihi: 07.12.2017 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 12:15
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi, ilçeye dokunuyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik ile birlikte Kepenek Mahallesi'nde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarını inceledi.

Şahinbey Belediyesi, daha yaşanılabilir alanlar oluşturmak için yaptığı çalışmaları aralıksız sürdürmeye devam ediyor. Kentsel dönüşüm çalışmalarını hızla sürdüren Şahinbey Belediyesi bu anlamda önemli adımlar attı.

ÇOK ÖNEMLİ İŞLER YAPILDI

AK Parti Gaziantep Milletvekili Canan Candemir Çelik, Şahinbey Belediyesi'nin kentsel dönüşümde ve restorasyon çalışmalarında başarılı işler ortaya koyduğunu belirterek, "Şehrimizdeki çarpık yapılaşma tarihi güzelliklerimizin önünü kapatmış durumda. Kentsel dönüşüm ve tarihi mirasın ortaya çıkartılması anlamında çok çalışılması gerekiyor. Bu çalışmaları Şahinbey Belediyemiz çok iyi bir şekilde yapıyor. Ahmet Çelebi gibi eski bir okulumuzun önünün açılması ve eğitim anlamında okul ihtiyacı için alan oluşturulması çok kıymetli bir çalışma. Ayrıca Kabasakal Camii tarihi öneme sahip bir cami, bu tarihi yapının gün yüzüne çıkartılıp restore edilmesi çok önemli. Ben emeği geçen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.