Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi mehmetçiğin yanında

Şahinbey Belediyesi iki yıldan bu yana uyguladığı "Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden" projesiyle Mehmetçiğin yanında olmaya devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 31.10.2018 15:06
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 10:08
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi mehmetçiğin yanında

İlk olarak 30 Ekim 2016 tarihinde askerlere yapılan çanta dağıtımı, askerlerimiz tarafından yoğun ilgi gördü. Gaziantep geneline yayılan proje kapsamında askerlerimizin ihtiyaç duyacağı 26 farklı malzeme içeren yol çantasının dağıtımını sürdüren Şahinbey Belediyesi bugüne kadar 19.114 askere içerisinde 26 çeşit malzeme olan asker çantasından dağıttı.

ASKERLERİMİZİN YANINDAYIZ

Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, belediye olarak sosyal sorumluluk projelerine büyük önem verdiklerini bu projeler içerisinde bulunan "Uğurlar Ola Mehmedim Yol Çantanız Bizden" projesiyle binlerce Mehmetçiğe asker çantası verdiklerini belirterek "Vatanımızın bekası için ülkemizin dört bir yanında nöbet tutan Mehmetçiklerimize, küçük bir hediye olarak gördüğümüz içerisinde 26 çeşit malzemenin bulunduğu asker çantası dağıtımımız sürüyor. İlk olarak 30 Ekim 2016 tarihinde başlattığımız projeye yoğun ilgi olması nedeniyle projemizi sürdürdük. Dağıtımını sürdürdüğümüz çantalarda askerimizin ihtiyaç duyacağı ve kullanabileceği malzemeler bulunuyor. Vatanımızın bekası için evlerinden, ayrılan ana kuzularının her zaman yanında olduk olmaya da devam edeceğiz" dedi.

ALLAH BAŞKANIMIZDAN RAZI OLSUN

Askere gitmeden önce Şahinbey Belediyesine gelerek kendilerine verilen hediye çantaları alan Mehmetçikler Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nu ince düşüncesinden dolayı tebrik ederek, "Askere gitmeden önce böyle bir hizmetin olduğunu duyup, çantamızı almaya geldik. Belediyemizin bu hizmeti bizleri gururlandırıyor. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu, hem vatandaşın hem de askerimizin yanında. Allah ondan razı olsun" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.