Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SORULARLA BİLGİLENDİRİP HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRİYOR

Şahinbey Belediyesi sosyal medya üzerinden sorduğu sorularla vatandaşları bir yandan bilgilendirirken, diğer yandan da hediyeler vererek ödüllendiriyor.

Haber Giriş Tarihi: 15.09.2020 16:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.11.2023 05:40
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ SORULARLA BİLGİLENDİRİP HEDİYELERLE ÖDÜLLENDİRİYOR

Sosyal Medya üzerinden her hafta sonu çeşitli sorular sorarak doğru cevap veren vatandaşları ödüllendiren Şahinbey Belediyesi geçtiğimiz hafta sonu “Mavi Vatanımız toplam kaç kilometrekareden (km2) oluşmaktadır” sorusunu sordu. Sorulan soruya doğru cevap veren 20 kişiye Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından tablet hediye edildi.

HER HAFTA ÖDÜLLENDİRECEĞİZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal medya üzerinden düzenlenen yarışmalarla ödüllendirmeye devam edeceklerini belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak sizlerle yakın diyalog içerisindeyiz. Özellikle pandemi sürecinde sosyal medya üzerinden sorduğumuz sorularımızla sizlerle iyi bir iletişim kurduk. Bundan dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Hafta sonu sosyal medya üzerinden sorduğumuz soruya 45.000 kişi cevap vermişti ve bu kadar kişi arasından yapılan çekilişte sizler şanslı çıktınız. Bundan sonrada bizleri takip etmeye devam edin. Çünkü sorularımız ve ödüllerimiz devam edecek” dedi.

Sosyal Medya hesabından katıldığı yarışma sonrasında hediye kazanan Elif Demir “Kazandığımı öğrenince çok mutlu oldum. Tableti derslerime çalışmak için kullanacağım. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyorum” dedi.

Eda Yalçınkaya, kazandığı tabletin dersleri için oldukça faydalı olacağını belirterek, “Yarışmaya annemin hesabından katıldım. Bana çıktığını duyunca çok şaşırdım. Çok mutlu oldum. EBA’ya giremiyordum. Elimde imkanım yoktu. Bu tablet sayesinde EBA’ya girebileceğim. Başkanımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Sibel Balkan kızı için Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği yarışmaya katıldığını belirterek “Pandemiden dolayı eğitimler uzaktan veriliyor. Kızımın EBA’ya girebilmesi için bu yarışmaya katıldım. Yarışmaya katılan çok fazla kişi vardı. Bizlere çıkacağını düşünmüyordum. Ancak kızım çok dua etti. Onun için güzel bir hediye oldu” dedi.

Bekir Çabuk, düzenlenen yarışmaların iyi bir kaynaşma ortamı sağladığını belirterek, “Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’nun çalışmalarından oldukça memnunum. Bu tür yarışmalar vatandaş ve belediye arasındaki kaynaşmayı arttırıyor. Daha öncede katılmıştık yarışmalara ancak bize çıkmamıştı. Kısmette tablet varmış. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, daha sonra vatandaşlarla soru cevap şeklinde sohbet etti. Yapılan konuşmanın ve sohbetin ardından ödül almaya hak kazanan vatandaşlara ödülleri Başkan Mehmet Tahmazoğlu tarafından verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.