Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VATANDAŞLARA 30.000 REYHAN DAĞITTI

Korona virüsüyle mücadelenin en üst seviyede olduğu bu dönemlerde Şahinbey Belediyesi evlerinde kalan vatandaşlara ve kamu kurumlarında çalışan görevlilere toplamda 30.000 adet reyhan (fesleğen) çiçeği dağıtımı gerçekleştirdi.

Haber Giriş Tarihi: 20.05.2020 15:39
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:43
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ VATANDAŞLARA 30.000 REYHAN DAĞITTI

Her yıl vatandaşlara çeşitli çiçekler dağıtan Şahinbey Belediyesi bu yılda 30.000 adet reyhan (felseğen) çiçeği dağıtımını gerçekleştirerek, vatandaşın takdirini kazandı.

İNSAN SEVDİĞİNE ÇİÇEK HEDİYE EDER

Mahmut Özdemir Şahinbey Belediyesi’nin her zaman vatandaşın yanında olduğunu belirterek “Öncelikle Şahinbey Belediyesine hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum her konuda öncü bir belediye ve her konuda vatandaşın yanında. Bana hediye edilen reyhanı bende eşime hediye edeceğim” dedi.

Alışveriş yapmak için Karataş Pazar yerine gelen Yusuf Şimşek isimli vatandaş kendisine hediye edilen reyhandan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirterek “İnsan sevdiğine çiçek hediye eder. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’da demek ki bizleri seviyormuş ve bizlere çiçek hediye ediyor. Allah kendisinden razı olsun”

Kendisinin aslen Gaziantepli olmadığını ifade eden Mehmet Aslan “Belediyemizin hizmetlerinden çok memnunuz. Ben Gaziantepli değilim Kahramanmaraşlıyım. Başka illerde de görev aldım. Ancak Şahinbey Belediyesinin hizmetlerinden çok memnunum. Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na çok teşekkür ediyorum” dedi.

Pazar alışverişi ile birlikte eve çiçek götüreceğini ifade eden Fatma Metinal “Rehyanı çok severim çok güzel bir hizmet. Özellikle hanımlar için güzel bir jest oldu. Şahinbey Belediyesinin hizmetlerinden de oldukça memnunuz. Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na bu nazik düşüncesi için teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.