Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nde spor engel tanımıyor

Şahinbey Belediyesi, Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile birlikte engeliler günü nedeniyle engeliler arasında oturarak voleybol müsabakası düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 04.12.2017 16:34
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 22:29
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nde spor engel tanımıyor

Organizasyonunu Şahinbey Belediyesi'nin yaptığı Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü sporcularının katıldığı organizasyon da iki takımın centilmence ortaya koyduğu mücadele spor severler tarafından takdirle karşılandı. Oturarak yapılan voleybol müsabakasında engeli sporcular ortaya koydukları azimle, aşamayacakları hiçbir engelin olmadığını ifade etmeye çalıştılar. Müsabaka sonrasında her iki takımada kupa ve çeşitli hediyeler verildi.

SPORLA HAYATA TUTUNMALIYIZ

Organizasyona katılan sporcular, insanın istediği takdirde hiçbir engele takılı kalmayacağını belirterek, "Oldukça güzel bir organizasyondu. Şahinbey Belediyesi'ne ve Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'ne teşekkür ediyoruz. Hayat bizler için biraz daha zor ancak, bu zorlukları kabul edip içimize kapanmak yerine zorlukların üstesinden gelmeliyiz. Bu anlamda sporun çok büyük bir araç olduğunu düşünüyoruz. Bu tür etkinliklerin artırılması ile engeli kardeşlerimizin sosyal hayata adaptasyonu daha da kolay olacaktır" dediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.