Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nden gençlere destek devam ediyor

Şahinbey Belediyesi eğitime vermiş olduğu desteği sürdürmeye devam ediyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından yaptırılan M. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ndeki halı sahanın açılışını gerçekleştir

Haber Giriş Tarihi: 23.10.2016 14:35
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 18:46
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nden gençlere destek devam ediyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu eğitime verdiği destek halkasına bir yenisini daha ekledi. Açılışı gerçekleştiren Mehmet Tahmazoğlu, geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimize belediyenin tüm imkânlarını seferber ettiklerini belirterek, "Gençlik bizim için çok önemli. Gençleri geleceğe hazırlama anlamında elimizden gelen desteği vermeye çalışıyoruz. Okulları çok önemsiyorum, çünkü geleceğimizin teminatı okullarımızdır. Temizlik Kampanyası Projemizle birçok okulu defalarca ziyaret ettik. Okullarda tespit ettiğimiz eksikleri tamamladık.

Ayrıca yaşadığımız 15 temmuz sürecinde ülkemizi bölmeye ve parçalamaya teşebbüs ettiler. Ama halkımız ve gençlerimiz demokrasiye sahip çıkarak 27 gün boyunca Demokrasi Meydanı'nda darbecilere gereken dersi verdi.Hepinize desteğinizden dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.

ENGELEMEK İSTEYENLER OLDU

  1. Rüştü Uzel Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İrfan Koyuncu, halı sahayı okullarına kazandıran Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ederek, "Bu halı sahanın yapımını engellemek isteyenlere rağmen Şahinbey Belediye Başkanı Sayın Mehmet Tahmazoğlu mücadele ederek, bu halı sahayı okulumuza kazandırdı. Öğrencilerimiz boş zamanlarını bu halı sahada değerlendirecekler. Tesisimizin yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.

Şahinbey Belediye başkanı Mehmet Tahmazoğlu göreve geldiği günden bu yana 99 adet futbol, 54 adet basketbol sahası, 138 adet basketbol potası, 20 adet çift kale pota, 20 adet kale direği, 100 adet kale pota çemberi, 10 adet voleybol direği yaptırdı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.