Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nden okuldan mahalleye temizlik köprüsü

Şahinbey Belediyesi daha önce ilçe genelinde ki birçok okulda başlattığı temizlik kampanyalarını sürdürerek, yeni projeler ile çevre ve temizlik bilincini oluşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.12.2017 14:23
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 01:02
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nden okuldan mahalleye temizlik köprüsü

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçe genelindeki okullarda ve mahallelerde temizlik konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla öğrenci, öğretmen ve vatandaşlarla birlikte temizlik yapıyor. Şahinbey Belediyesi, bu sayede okullardan mahallelere temizlik köprüleri oluşturmayı hedefliyor.

VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUZ

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, bu tür projelerle temizlik bilinci oluşturmaya çalıştıklarını belirterek, "Amacımız toplumun her kesimine temizlik bilincini birinci sıraya oturtmak. Temizliği okuldan topluma oradan bütün kesimlere yaymak. Bu kapsamda ilçemizde bir ilk olarak Nesrin Mehmet Abar İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri, velileri, üniversite öğrencileri, mahalle sakinleri ve esnafları olmak üzere Temizlik İşleri Müdürlüğü'müzün ekipleri ile birlikte mahallede çöp toplayarak kapsamlı bir temizlik yapılmıştır. Vatandaşlarımızı da temizliğe davet ederek kampanyamıza dâhil olmalarını sağladık. Bu sayede kültürümüzde var olan temizlik olgusunu tekrar yaşatmaya çalışmaktayız. En güzel temizliğin kirletmemek olduğunu vurguladığımız çalışmamızda; temizliğin evlerden başlayıp okullarımıza daha sonra mahallerimize ulaşarak temiz bir toplumun yanında temiz bir çevrede oluşturmuş olacağız" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.