Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN ANA SINIFLARINA YOĞUN İLGİ

Şahinbey Belediyesi’nin sosyal tesislerinde ve gençlik merkezlerindeki ana sınıflarına vatandaşlar oldukça yoğun ilgi gösterirken verilen eğitimden oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2020 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 11:24
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY BELEDİYESİ’NİN ANA SINIFLARINA YOĞUN İLGİ

Her mahalleye bir sosyal tesis yapmayı hedefleyen ve bu tesislerde eğitime öncelik veren Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu vatandaşın takdirini kazanıyor. Şahinbey Belediyesi’ne bağlı Mimar Sinan Gençlik Merkezi’ne gelen anasınıfı öğrencilerinin, aileleri tesislerden hem kendilerinin hem de çocuklarının faydalandığını ifade ederek Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ettiler.

TESİSİMİZDEN VE İMKÂNLARDAN MEMNUNUZ

Mimar Sinan Gençlik Merkezi’ne çocuğunu getiren Nurgül Kaplan “Buraya daha öncede bir çocuğumu göndermiştim. Oldukça memnunuz. Çocuğumu buraya göndermeden önce oldukça hırçındı. Ancak ana sınıfına gönderdikten sonra çocuğum da olumlu değişiklikler oldu. Tesisi ve arkadaşlarını seviyor. Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu’na bu tesisi açtığı için çok teşekkür ediyorum” dedi.

Çocuğunun Mimar Sinan Gençlik Merkezi’ndeki ana sınıfında çok iyi eğitim aldığını belirten Songül Bülbül, “Çocuğumu Mimar Sinan Gençlik Merkezi’ndeki ana sınıfına getirdikten sonra, birçok şey öğrendi. Kendini daha da geliştiriyor. Daha önce çocuğum arkadaşlarıyla uyumsuz ve paylaşmayı sevmezdi. Şimdi ise tam tersi arkadaşlarıyla oynuyor. Onlarla oyuncaklarını ve yiyeceklerini paylaşıyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” dedi.

Mimar Sinan Gençlik Merkezi’nde hem büyükler hem de çocuklar için bir çok imkanın olduğuna dikkati çeken Meryem Yılmaz, “Çocuğum buraya geldikten sonra eğitimi sevdi. Arkadaşlarıyla çok iyi zaman geçirip, eğitimini alıyor. Burada arkadaşlarıyla paylaşmayı ve dualar öğreniyorlar. Tesisimizde hem veliler için hem de çocuklar için birçok imkân bulunuyor. Burada ücretsiz eğitim veriliyor. Şahinbey Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tahmazoğlu’ndan Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.