Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesis yatırımları sürüyor

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey İlçesi'nin yeni mahallelerinden olan Zeytinli Mahallesi'ne yaptırılan sosyal tesis ve taziye evi inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 18.10.2018 14:56
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 07:55
Kaynak: İHA
Şahinbey Belediyesi'nin sosyal tesis yatırımları sürüyor

Her Mahalleye bir sosyal tesis yaptırmayı hedefleyen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Zeytinli Mahallesine yapılan sosyal tesis çalışmalarını ekibiyle birlikte inceleyerek, bilgi aldı.

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, sosyal tesis ağını hızla arttırdıklarını belirterek; "Her mahalleye bir sosyal tesis yapmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle olan köylerimizde de bu çalışmalarımız devam ediyor. Zeytinli mahallemizde bunlardan birisi. Muhtemelen 1.5 ay içerisinde tesisimizi tamamlayarak vatandaşımızın hizmetine sunacağız. Böylelikle mahalle olan köylerimizde de taziye evleri, kurslar ve toplantılar için düzenli, planlı programlı mekânlarımız oluyor. Doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımıza hizmet vermeye çalışıyoruz. Yapılan tesislerinde mahallelerin önemli ihtiyaçlarını karşıladığını biliyoruz. Bunun için süratle bunları tamamlamaya çalışıyoruz. Şu ana kadar 120 tesisimiz bitmiş durumda. İnşaatı devam eden 50 tane tesisimiz bulunuyor. Onları da 1-2 ay içerisinde tamamlayıp vatandaşımızın ihtiyacına cevap vermiş olacağız" dedi.

NE İSTEDİYSEK YAPILDI

Zeytinli Mahalle Muhtarı Erol Bozkurt, Başkan Mehmet Tahmazoğlu'nun daha önceden Zeytinli Mahallesi'ne bir sosyal tesisi sözü verdiğini ve sözünde de durduğunu belirterek; "Belediyemizden oldukça memnunuz. Sosyal tesisimizin inşaatı devam ediyor. Belediyemizden şimdiye kadar ne istediysek aldık. Başkanımız sağ olsun bizlere arpa ve buğday tohumu, zeytin fidanı ve gübre verdi. Allah kendisinden razı olsun" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.