Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey için çalışacağız

İyi Parti Şahinbey 1’inci sıra Meclis Üyesi Adayı Ali Kendirci, “Bölmeden bölünmeden, siyasi ikbal peşinde koşmadan Şahinbey için çalışacağız” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 19.03.2019 12:09
Haber Güncellenme Tarihi: 05.11.2023 02:24
Kaynak: İHA
Şahinbey için çalışacağız

İyi Parti Şahinbey 1’inci sıra Meclis Üyesi Adayı Ali Kendirci, “Bölmeden bölünmeden, siyasi ikbal peşinde koşmadan Şahinbey için çalışacağız. Milletin arzularını, isteklerini ve paylaşımlarını belediye meclisinde sesimizin çıktığı kadarı ile duyuracağız. Vatandaşın hakkını yemeden, devlete millete zarar vermeden en verimli çalışmanın peşinde olacağız” dedi.

İyi Parti olarak 31 Martta yapılacak yerel seçimlerin favori partilerinden olduklarının altını çizen Kendirci, “Söylemlerimiz gerçekleştiği zaman Türkiye’nin, Şahinbey’in ne kadar İYİ olduğunu herkes görecek. İYİ Parti olarak kadrolarımızın hepsi ile sahada çalışmaya başladık. Vatandaşımızın sorunlarını, korkmadan duyuran İYİ Parti olduğunu herkes bilsin” ifadelerini kullandı.

ŞAHİNBEY’İ KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

Millet İttifakı İYİ Parti Şahinbey Belediye Meclisi Üyesi Adayı Ali Kendirci, hedeflerini ve amaçlarını anlattı. Kendirci, Millet İttifakı'nın Gaziantep’te a ahenk içinde çalıştığını söyledi. 31 Martta yapılacak yerel seçimlerin favori partilerinden olan İYİ Partinin Şahinbey Belediye Meclis üyesi Ali Kendirci, dur durak bilmeden çalışıyor. Şahinbey ilçesini karış karış gezen Kendirci, Şahinbey’in İYİ olması için çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmıyor.

OYUMUZ SÜREKLİ ARTIYOR

Seçim çalışmalarının halkta karşılığı olduğunu kaydeden Kendirci, “Çalışmalarımızın halkta da karşılığının olduğunu düşünüyorum. Yaşam alanlarını genişletme adına birçok projemiz var. Nitelikli, işini bilen ve her iş kolundan bir arkadaşımızın yer aldığı listemiz var. Listedeki arkadaşlarımız kendini kanıtlamış kişilerden oluşuyor. Şeffaf ve açık bir listemiz mevcut. Ülkemizdeki en genç partilerden birisiyiz. Hükümet erken, baskın seçim kararı aldı. 8 ay gibi Türkiye'nin dört bir köşesinde teşkilatlanmayı tamamladık ve adaylarımızı çıkardık. Yaşanan ekonomik sıkıntılar ve iktidarın ayrıştırma çabalarından dolayı İYİ Parti'nin alternatif bir parti olarak yola çıktığını düşünüyorum. Büyük bir ivme kazandık. Genel seçimlere oranla daha fazla oy alacağımıza inanıyorum." diye konuştu.

ESNAFA SAHİP ÇIKALIM

Saha çalışmalarının iyi Parti adına çok iyi gittiğini ifade eden Kendirci, “Esnaf arkadaşlarımızla sohbet ve muhabbetlerimizde işler nasıl diye artık sormuyoruz, suratları asık bizlere kızgın hatta samimiyetle söylüyorum oy dahi istemiyoruz. Çünkü bunun bile onlarda antipatik bir konuşma olduğunu görüyoruz. Esnaf siftahsız dükkan kapatıyor, bazı esnaflar artık ayakta kalabilme çaresini arıyor. Ben bu anlamda bir kez daha bugünkü belediye başkanlarından, değiştikten sonraki belediye başkanlarımızdan ricamız şudur, esnafa sahip çıkalım” diye konuştu.

SIKINTILARI İYİ BİLİYORUZ

Şahinbey’in uzun süredir iyi yönetilmediğine vurgu yapan Ali Kendirci, şöyle konuştu: “Uzun yıllardır Şahinbey ciddi anlamda iyi yönetilmiyor. Sosyal, adil ve halkın katılımının sağlandığı bir belediye iktidarı için Başkan adayımız Abdulhadi Bay’a destek veriyoruz. Şehrimizin sorunlarını özellikle şehircilik ve imar konusunda yaşadığı sıkıntıları en iyi bilen isimlerin başında kıymetli büyüğümüz ve başkan adayımız Bay’dır. Ben Şahinbey’de yaşayan ve sıkıntıları birebir yaşayan bir vatandaş olarak meclis üyeliğine talip oldum.”

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.