Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor

Şahinbey Belediyesi 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarını aralıksız sürdürmeye devam ederken Şahinbey İlçesi'ni çarpık yapılaşmadan yaşanılabilir modern kent görünümüne kavuşturuyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.12.2018 15:13
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 00:46
Kaynak: İHA
Şahinbey kentsel dönüşümle güzelleşiyor

Şahinbey İlçesi'nde 9 bölgede kentsel dönüşüm çalışması başlatan Şahinbey Belediyesi vatandaşlarına daha modern yaşam alanları sunmak amacıyla kentsel dönüşüm kapsamında kamulaştırma ve konut yapımını gerçekleştirdi. Şahinbey Belediyesi Kentsel dönüşüm ve daha sağlıklı yollar yapmak adına evlerin ve arsaların kamulaştırmasını vatandaşlarla uzlaşı içerisinde, kimseyi üzmeden gönül rızası gözeterek yapıyor.

DOKUZ AYRI BÖLGEDE KENTSEL DÖNÜŞÜM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçede kentsel dönüşüm çalışmalarını sürdüklerini belirterek, "Şahinbey bölgesinde dokuz ayrı bölgede kentsel dönüşüm çalışmalarımıza devam ediyoruz. Kentsel dönüşüm alanında yaptığımız çalışmalarla şu ana kadar 8 bin 228 evin kamulaştırmasını ve yıkımını gerçekleştirdik. Özdemirbey Caddesi'ni 2 şeritten 6 şeritte çıkardık. Ayrıca İnönü Caddesi'nin yükünü hafifletmek için eski garajlar bölgesine 40 metre genişliğinde bulvar açıyoruz, oda İnönü Caddesinin yükünü hafifletecek. Diğer alanlarda da çalışmalarımız tam hızla devam ediyor" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.