Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY KONGRE MERKEZİ HIZLA TAMAMLANIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu Akkent Mahallesi'ne yapılan Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan ve Derya Bakbak ile birlikte inceledi.

Haber Giriş Tarihi: 05.11.2018 15:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:52
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY KONGRE MERKEZİ HIZLA TAMAMLANIYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, en önemli projelerinden olan Şahinbey Kongre Merkezi'nin inşaat çalışmalarını AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan ile birlikte inceleyerek, kongre merkezi ile ilgili bilgiler verdi.

25 ARALIK'TA AÇILMASI HEDEFLENİYOR

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Derya Bakbak ve Tarım İl Müdürü Mehmet Karayılan'ın büyük beğenisini kazanan Şahinbey Kongre Merkezi'nin 25 Aralık Gaziantep'in Kurtuluş Günü kutlamalarında hizmete açılması hedefleniyor.

Gaziantep'in ve Bölgenin en önemli kongre merkezlerinden birisi olacak olan Şahinbey Kongre Merkezi'nde 1.600 kişilik büyük salon, 1 adet 450 kişilik salon, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet blackbox salon, 2 adet toplantı salonu, 2 adet küçük salon, 2 adet küçük nikah salonu, kafeterya, 3.000 metrekare büyüklüğünde fuaye salonu bulunacak. Ayrıca düzenlenen etkinliklerde park sorunu yaşanmaması için 2 katlı otopark olacak.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.