Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey’de çocuk şenliği

Haber Giriş Tarihi: 22.01.2023 14:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 11:55
Kaynak: İHA
Şahinbey’de çocuk şenliği

Şahinbey Belediyesi tarafından, çocukların sömestr tatilinde eğlenceli zaman geçirmesi amacıyla hazırlanan Çocuk Şenliği başladı. Çocukların ve ailelerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinliklerde çocuklar doyasıya eğlendi.

 

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 21-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenen “Çocuk Şenliği” çocuklar için hazırlanan birbirinden renkli gösterilerle başladı. Çocuklar gün boyunca yüzlerini boyatarak kendileri için hazırlanmış olan şişme oyuncaklarda, çocuk atölyelerinde, Nasrettin Hoca Zaman Yolcusu ve Niloya Müzikali ile doyasıya eğlendiler. 21 Ocak günü saat 09:00’da kapılarını açan Çocuk Şenliği 29 Ocak tarihine kadar sabah saat 09.00 ve 19.00 saatleri arasında Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde düzenlenecek.

ÇOCUKLARIMIZ EĞLENCELİ VAKİT GEÇİRECEK

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi'nde 21-29 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek olan Çocuk Şenliğinin açılışında vatandaşlarla bir araya gelen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, “Çocuklarımızın sömestr tatili başladı. Şahinbey Belediyesi olarak çocuklarımızın sömestr tatilini, güzel geçirmeleri için 9 gün boyunca etkinlikler hazırladık. Dokuz gün boyunca her bir masal kahramanını Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde çocuklarla buluşturacağız. Ayrıca 4.300 m2’lik fuaye alanımız içerisinde çocuklarımız şişme oyun grupları ile ve diğer oyun alanlarında eğlenceli vakit geçirecekler. Aynı zamanda eğlenerek öğrenmek adına yine burada çocuklarımız için hazırladığımız sanat atölyelerimiz var. Bu atölyelerde eğlenerek kendilerini geliştirebilecekler. Çocuklarımızdan ayrıca ricam ise eğlence dışında kalan zamanlarını kitap okuyarak değerlendirirlerse kendilerini daha da geliştirmiş olurlar” diye konuştu.

TATİLİMİZ ÇOK EĞLENCELİ GEÇİYOR

Çocuklarını Çocuk Şenliğine getiren anne ve babalar düzenlenen etkinlik için Başkan Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederek, “Çocuklarımız için muhteşem bir etkinlik. Daha önce düzenlenen 23 Nisan Çocuk Şenliğine de çocuklarımızı getirmiştik. Çocuklarımız burada hem eğleniyor hem de enerjilerini atıyor. Ücretsiz olması ve herkesin gelebilmesi ise düzenlenen etkinlik için ayrı bir güzellik. Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ediyoruz” diye konuştular.

Tatillerinin düzenlenen şenlikle daha da eğlenceli geçirdiklerini ifade eden çocuklar ise “Oyuncaklarda eğleniyor, sinema ve müzikallerle güzel zaman geçiriyoruz. Tatilimiz çok iyi geçiyor. Her gün buraya gelerek eğlenebiliriz. Bizlere böyle bir şenlik düzenlediği için Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na teşekkür ederiz” diye konuştular. 

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.