Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY'DE ÇÖP KONTEYNIRLARI TEMİZLENİYOR

Haber Giriş Tarihi: 21.06.2018 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 06:53
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY'DE ÇÖP KONTEYNIRLARI TEMİZLENİYOR

 

Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçe mahalle ve sokaklarının yanı sıra mahalleye dönüşen köylerde de çöp konteynırlarını temizliyor.

Şahinbey Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynırlarını kötü kokudan arındırmak ve hijyenik bir ortam sağlamak için temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

PİS KOKU ENGELLENİYOR

Havaların iyice ısınmasıyla birlikte ilçe genelinde cadde ve sokaklarda yer alan çöp konteynırlarının pis kokmaması ve çevrede yaşayan insanları rahatsız etmemesi amacıyla çöp konteynırlarının aralıksız bir şekilde temizlenirken, çöp konteynırının yıkıma ve temizleme işi düzenli olarak yapılmaya devam ediliyor.

 

DÜZENLİ OLARAK TEMİZLENİYOR

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Şahinbey Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz konteyner yıkama ve dezenfekte ekiplerimizle ilçe genelindeki bütün konteynerlerimizi düzenli bir şekilde yıkayıp dezenfekte ediyoruz. Ekiplerimiz ilçemizdeki bütün konteynerlerimizi tüm yıl boyunca düzenli periyotlarla yıkayıp dezenfekte ediyor. Aynı şekilde yıpranan eskiyen veya arızalanan konteynerlerimizin tamirini yapıp, boyayarak kullanıma hazır hale getiriyoruz. Şahinbey belediyesi olarak her zaman yenilikçi ve modern bir anlayışla hareket edip vatandaşlarımıza her alanda en güzel hizmeti sunuyoruz. Bu anlamda ilçemizin uygun yelerine modern yer altı çöp konteyner sistemleri kurarak güvenli, kullanımı kolay ve görüntü kirliliğini ortadan kaldıran bir imkan sağladık" dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.