Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAHİNBEY’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

Şahinbey Belediyesi, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Şahinbey Halk Eğitim Müdürlüğü’nün birlikte organize ettiği programla 200 öğretmenin oluşturduğu koro ile öğretmenler günü kutlandı.

Haber Giriş Tarihi: 26.11.2019 15:49
Haber Güncellenme Tarihi: 07.12.2023 22:45
Kaynak: İHA
ŞAHİNBEY’DE ÖĞRETMENLER GÜNÜ KONSERİ

Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, Vali Yardımcısı Tayfur Elbasan, Şehitkamil Kaymakamı Ömer Kalaylı, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hasan Teke, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Halk Eğitim Müdürü Memduh Cihan, meclis üyeleri ve öğretmenler katıldı. Düzenlenen programda halk oyunları gösterisinin yanı sıra 7 farklı bölgeden 200 öğretmenin oluşturduğu koro birbirinden güzel şarkılar söylediler. Programda ayrıca Şehit öğretmenler de anıldı.

ÖĞRETMENLERİMİZİN HAYATIMIZDA ÖNEMLİ BİR YERİ VAR

AK Parti Gaziantep Milletvekili Müslüm Yüksel, öğretmenlerin geleceğin şekillenmesi adına insan hayatında önemli bir rolü olduğunu belirterek; “Bir neslin yetişmesinde çok büyük emekleri ve katkıları olan öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum. Hepimizde çok büyük emekleri ve anıları olan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Yaşayanlara Allah’tan selamet, ahirete irtihal edenlere Allah’tan rahmet diliyorum” dedi

TÜM ÖĞRETMENLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, öğretmenlerin insan hayatında önemli bir yeri olduğunu belirterek; “Öğretmenler bizim hayatımızda en önemli dönüm noktalarını bize yaşatan, ilk harfleri öğreten ve hayatımızda unutamayacağımız güzellikleri öğreten en değerli varlıklarımızdır. Başta ilkokul öğretmenim, olmak üzere üzerimizde emeği olan tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum. Rahmani Rahman’a kavuşanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Allah öğretmenlerimizden razı olsun Hz Ali Efendimizin ‘Bana Bir Harf Öğretenin 40 yıl Kölesi Olurum’ dediği öğretmenlerimiz bize çok şey öğrettiler. Hepsinin ellerinden öpüyorum” dedi.

ŞAHİNBEY BELEDİYESİ EĞİTİME HER ZAMAN DESTEK OLUYOR

Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç, Şahinbey Belediyesi’nin her zaman eğitime destek verdiğini belirterek “Şahinbey Belediyemizin ve Halk Eğitim Merkezimizin destekleri ile, 240 öğretmenimizin maharetlerini gösterdiği bir program izledik. Eğitimde bize her zaman destek veren ve her zaman yanımızda olan Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na, AK Parti Milletvekilimiz Sayın Müslüm Yüksel’e, 12 bin öğretmenimiz ve 253 öğrencimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.

Program sonrasında düzenlenen organizasyonda emeği geçen öğretmenlere plaketler verildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.