Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey'de parklar ilaçlanıyor

Gaziantep ve bölgesinin en fazla yeşil alanına sahip olan Şahinbey Belediyesi, park ve yeşil alanlarda ilaçlama çalışmasına başladı.

Haber Giriş Tarihi: 25.05.2018 14:33
Haber Güncellenme Tarihi: 18.11.2023 13:18
Kaynak: İHA
Şahinbey'de parklar ilaçlanıyor

Sıcakların artmasıyla birlikte harekete geçen Şahinbey Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sezonun ilk ilaçlamasını yaparak vatandaşların park ve dinlenme alanlarında olumsuz durumlarla karşılaşmaması için çalışma başlattı.

Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, "Özellikle yaz ayının gelmesiyle vatandaşlarımız belediyemize ait parklarda uzun süre vakit geçirip, dinlenme imkanı buluyor. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın olumsuz bir durumla karşılaşmaması adına ilaçlama çalışmalarına devam ediyor." dedi.

VATANDAŞ MEMNUN

Parklarda yapılan ilaçlama çalışmalarını memnuniyetle karşıladıklarını ifade eden vatandaşlar "Yaz aylarının gelmesiyle birlikte parkları daha fazla kullanmaya başladık. Buraya gelip dinleniyoruz, yürüyoruz, çocuklarımız gelip oynuyor. Şahinbey Belediyemiz sağ olsun bizlerin rahat ve huzurlu bir şekilde parkları kullanmamız için ilaçlamasını yapıyor. Şahinbey Belediyesi sadece parklarımızı ilaçlamıyor, temizlik olsun, sosyal tesis olsun, yollarımızın asfaltlaması gibi birçok noktada, çok güzel hizmetler veriyor. Yapılan hizmetlerden dolayı Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu'na teşekkür ediyoruz." diye konuştular.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.