Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey'den bir sosyal tesis daha

Şahinbey Belediyesi her mahalleye bir sosyal tesis projesine bir halka daha ekleyerek, Şahinbey İlçesi'nin yeni mahallelerinden olan Burç Mahallesi'ne yapılacak olan 4 katlı sosyal tesisin temeli düzenlenen törenle atıldı.

Haber Giriş Tarihi: 25.09.2016 13:30
Haber Güncellenme Tarihi: 08.11.2023 04:37
Kaynak: İHA
Şahinbey'den bir sosyal tesis daha

Düzenlenen temel atma törenine Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Şahinbey İlçe Başkanı Av. Hakan Kurt, Şahinbey Belediyesi Başkan Yardımcıları, kurum müdürleri, hayırsever iş adamı Mehmet Ziylan, muhtarlarımız ve vatandaşlar katıldı. Burç Mahallesi'ne yapılacak olan sosyal tesis 1.958 m2 alan üzerine kurulurken, bina bodrum, zemin ve 2 normal kattan oluşacak.

4 KATLI TESİS OLACAK

Temel atma törenine katılan Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şahinbey'in yeni mahallerinden olan Burç Mahallesine yapılacak tesisin çevre köylere de hitap edeceğine vurgu yaparak şu görüşlere yer verdi; "Uzun süredir yapmayı planladığımız Burç Sosyal Tesisimizin, Allah'a şükür temelini attık ve hızlı bir şekilde de inşaatını tamamlayacağız. Tesisimiz bodrum, zemin ve artı iki kat olmak üzere 4 katan oluşacak. Tesisimizin içerisinde meslek edindirme kursları, derslikler, ana sınıfı, bay bayan taziye evlerimiz ve kantinimiz olacak. Tesisimiz sadece Burç Mahallesine değil bu bölgedeki köylerimize de hitap edecek bir tesis olacak. İnşaat alanımız 1.958 m2, den oluşurken, her kat yaklaşık 500 m2 ye tekabül ediyor. Ben tesisimizin şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Temel atma töreninin ardından Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, vatandaşlarla bir süre sohbet etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.