Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği

Eğitime büyük destekler sağlayan Şahinbey Belediyesi, öğrencilerin başarı ve seviyelerini yükseltmek için deneme sınavları yapıyor.

Haber Giriş Tarihi: 05.01.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:12
Kaynak: İHA
Şahinbey'den öğrencilere sınav desteği

Liselere ve üniversite giriş sınavlarına hazırlanan 8. ve 12. sınıf öğrencilerine hazırlık deneme sınav seti hediye eden  Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu; Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Erdal Kılınç ile okulları ziyaret ederek öğrencilerle buluştu.

14.361.395 KİTAP DAĞITTIK

Başkan Mehmet Tahmazoğlu, öğrencilerin deneme sınavlarıyla gerçek sınava hazırlandığını belirterek “Üniversite sınavına hazırlanan 12. Sınıf öğrencilerine ve 8. sınıf öğrencilerimize deneme sınavı kitapçıkları dağıttık. Amacımız gençlerimizi TYT-AYT ve LGS sınavlarına şimdiden hazırlamak. Toplamda 8 deneme sınavı gerçekleştireceğiz. Düzenlenen sınavlara 11.500 lise, 21.508 ortaokul öğrencimiz katıldı. Öğrencilerimize dağıttığımız deneme kitapçığı sayısı 328.500’i geçti. İnanıyorum ki; bu destekler ile öğrencilerimiz sınava çok daha hazır girecek ve başarıyı katlayacaklardır. Öğrencilerimizi sınavlara hazırlayan bu kitapçıkların yanısıra, okuma kitapları da dağıtıyoruz. Şu ana kadar ilçemizde 14.361.365 kitap dağıttık. Şimdiden tüm gençlerimize girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.