Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şahinbeyli tekvandocular çalışmalarını sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvandocuları çalışmalarını online olarak sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2020 14:41
Haber Güncellenme Tarihi: 04.12.2023 19:55
Kaynak: İHA
Şahinbeyli tekvandocular çalışmalarını sürdürüyor

Şahinbey Belediyesi korona virüsüne karşı çalışmalarını aralıksız sürdürürken, EVDE KAL çağrısına uyan Şahinbey Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Tekvandocuları, Antrenör M.Fatih Bidar’ın hazırladığı program dahilinde çalışmalarını online olarak sürdürmeye devam ediyor.

SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Cuma Güzel, sporcuların evde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, “Korona virüs nedeniyle tüm dünyanın yaşadığı sıkıntıyı spor camiası da en yoğun bir şekilde hissediyor. Şahinbey Belediyemizin tekvandocuları EVDE Kal sürecini en faydalı bir şekilde antrenman yaparak değerlendiriyorlar. Bu anlamda kendilerini kutluyorum. Şahinbey Belediyesi olarak bu süreci en faydalı ve sağlıklı bir şekilde atlatacağımıza inanıyorum. Ayrıca bu süreçte bizlerden desteğini esirgemeyen onursal başkanımız ve Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na da teşekkür ediyorum” dedi.

ÇALIŞMALARIMIZA EVDE DEVAM EDİYORUZ

Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Tekvando Antrenörü Mehmet Fatih Bidar, sporcuları ile birlikte çalışmalara online bir şekilde devam ettiklerini belirterek, “Korona virüsü nedeniyle sporcularımız ile birlikte evde kalarak çalışmalarımızı online bir şekilde sürdürüyoruz. Bu zorlu süreci en iyi şekilde ve en faydalı bicimde atlatacağız bu süreçte bizlerin her zaman yanında olan ve desteklerini esirgemeyen Şahinbey Belediye Başkanımız Mehmet Tahmazoğlu’na ve Şahinbey Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Başkanımız Cuma Güzel’e teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.