Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

ŞAİR SERDAR TUNCER'DEN, ŞİİR ZİYAFETİ!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan ayı etkinlikleri kapsamında "Serdar Tuncer'le Şiir Dinletisi" adlı program gerçekleştirildi. Şair ve TV programcısı Tuncer, yorumladığı şiirlerle dinleyenlere unutulmaz bir gece y

Haber Giriş Tarihi: 13.05.2019 11:01
Haber Güncellenme Tarihi: 23.11.2023 01:02
Kaynak: İHA
ŞAİR SERDAR TUNCER'DEN, ŞİİR ZİYAFETİ!

Sokak iftarları, Kur'an-ı Kerim tilavetleri, ramazan sohbetleri, tasavvuf konserleri, şiir dinletisi ve gölge oyunuyla Ramazan ayını huzur içerisinde geçiren Gaziantepliler, şair Serdar Tuncer'le ramazanın maneviyatına uygun bir gece geçirdi.

Büyükşehir Belediyesi Konferans Salonu'nda toplanan kalabalık, Tuncer'in yorumladığı şiirlerle adeta mest oldu. Büyük bir ilgiyle karşılanan şiir programı, dinleyicilerin manevi dünyasına dokundu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Turizm Daire Başkanlığınca hazırlanan etkinlikler çerçevesinde, Ramazanın 7'inci gününde vatandaşlarla buluşan şair Serdar Tuncer, dinleyenlere şiir ziyafeti sundu.

Şiir yorumcusu Tuncer, kendine has tarzıyla Gaziantepliler için şiirler okudu. Zaman zaman vatandaşlarla da ramazan üzerine sohbet eden şiir yorumcusu, yaklaşık 1,5 saat süren sahne performansıyla adeta izleyenleri büyüledi. Program boyunca ramazanın manevi hazzını yaşayan vatandaşlar, seslendirilen duygu yüklü şiirlerle günün yorgunluğunu üzerinden atma imkânı buldu.

Programın ardından Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Latif Karadağ, şair ve TV programcısı Serdar Tuncer'e, günün anısına çiçek verdi, kutnudan yapılmış atkı hediye etti.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.