Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyona başlıyor

THF Süper Liginin ardından gözler Gaziantep’in ev sahipliğinde Alanya’da 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’e çevrildi.

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2020 10:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.12.2023 23:47
Kaynak: İHA
Şampiyona başlıyor

Avrupa’nın en iyi 8 takımı arasında yer alan Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı şampiyonada Türkiye’yi temsil erecek.

Gaziantep’in ev sahipliğinde 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’de Türkiye’yi temsil edecek olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı çalışmalarını tamamladı. Yarın başlayacak olan şampiyonada Gaziantep Polisgücü ilk maçını Portekiz temsilcisi Ad Lousada ile yapacak. Ardından İsviçre temsilcisi HC Rotweiss Wettingen karşılaşacak olan Gaziantep Polisgücü Erkek Hokey Takımı 15 Şubat Cumartesi günü ise Fransa’nın Luc Ronchin HC takımıyla karşılaşacak.

GAZİANTEP ALANYA’DA AVRUPA’NIN DEVRELERİNİ AĞIRLAYACAK

Gaziantep’in ev sahipliğinde 14-16 Şubat 2020 tarihleri arasında Alanya’da gerçekleştirilecek olan Eurohockey Indoor Club Trophy 2020’ye Aralarında Gaziantep Polisgücü’ spor Kulübünün de bulunduğu Avrupa’nın en iyi 8 takımı katılıyor. Şampiyonaya İngiltere’nin East Grinstead Takımı, Hırvatistan’ın Hockey Club Zelina Takımı, Hollanda’nın SCHS Takımı, İrlanda’nın Three Rock Rovers Takımı, Portekiz’in AD Lousada Takımı , İsviçre’nin HC Rotweiss Wettingen, Takımı, Fransa’nın Luc Ronchin HC ve Türkiye temsilcisi Gaziantep Polisgücü Spor Erkek Hokey Takımı katılıyor.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.