Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyondan Rektör Gür’e ziyaret

Rio’da yapılan 2016 Paralimpik Olimpiyatları’nda şampiyon olan Türkiye Goalball Kadın Milli Takım Sporcusu ve GAÜN öğrencisi Neşe Mercan, Rektör Prof. Dr. Ali Gür’ü ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 26.09.2016 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2023 17:04
Kaynak: İHA
Şampiyondan Rektör Gür’e ziyaret

Milli takımın olimpiyatta elde ettiği bu başarının ve Neşe Mercan’ın da bu takımda yer almasının kendileri açısından gurur ve övünç kaynağı olduğunu belirten Rektör Prof. Dr. Gür, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da başarılı sporcuların Gaziantep Üniversitesi tarafından daima destekleneceğini söyledi.

Prof. Dr. Gür, Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu Müdürü Doç. Dr. Mürsel Biçer ve ekibine, son yıllarda bilimsel ve sportif alanda göstermiş oldukları gayretli çalışmalar ve sportif başarılardan dolayı teşekkür etti. GAÜN Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu’nun sadece bölgeye hitap eden bir bölüm olmaktan çıkıp, ulusal ve uluslararası spor camiasında öne çıkan bir birim haline geldiğini ifade eden Prof. Dr. Gür, bu sebeple elit ve milli sporcuların GAÜN BESYO öğrencisi olmak için yarıştığını belirtti. Bugün Mercan’ın elde ettiği bu başarının daha da artacağına inandığını kaydeden Prof. Dr. Gür, Gaziantep Üniversitesi’nde başarılı sporcu-öğrencilerin sürekli olarak destekleneceğini, bu öğrencilerin, iyi bir öğretmen, iyi bir antrenör ve iyi bir spor yöneticisi olarak yetişmeleri için gayret sarf edeceklerini söyledi.

Şampiyon takımda yer alan GAÜN öğrencisi Neşe Mercan ise kendine verilen destek için teşekkür etti.

Rektör Prof. Dr. Gür tarafından Olimpiyat Şampiyonu Neşe Mercan’a hediye takdim edildi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.