Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonlara muhteşem karşılanma

Avrupa Şampiyon Kulüpler açık alan kadın ve erken takımlarıyla şampiyon olarak iki önemli kupayı Gaziantep'e getiren Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü kadın ve erkek takımlarını Gaziantep Havaalanında vatandaşlar sevgiyle karşıladı.

Haber Giriş Tarihi: 23.05.2018 10:52
Haber Güncellenme Tarihi: 03.12.2023 11:31
Kaynak: İHA
Şampiyonlara muhteşem karşılanma

Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Her iki şampiyonluğumuzu ülkemize ve milletimize armağan ediyoruz" dedi. Şampiyon sporculara çiçek veren Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir'de kazanılan iki kupayla Türkiye'nin Avrupa'da bir üst lige çıktığını ifade ederek sporcuları ve teknik heyeti kutladı.

Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018 ve Euro Hockey Club Challenge lll, Man 2018 şampiyonalarına Türkiye'yi temsil ederek katılan, Festival Halı, Anka Hastanesi ve Banetti Makarnanın forma sponsorluğunu yaptığı Gaziantep Polisgücü Spor'un kadın ve erkek takımları iki ayrı kafile halinde gecenin geç saatlerinde Gaziantep'e geldi. İstanbul'da İl Emniyet Müdürü Mustafa Çalışkan'ın talimatıyla Sabiha Gökçen Havaalanı Emniyet Müdürü Nilgün Selvi ve İstanbul polisi tarafından muhteşem bir organizasyonla karşılanan Avrupa Şampiyonları buradan Gaziantep'e uğurlandı. Kadın Hokey Takımı THY'nin tarifeli uçağıyla Gaziantep'e ilk inen kafile oldu. Ardından Pegasos Havayolları gecenin geç saatlerinde Erkek Hokey Takımını Gaziantep'e getirdi. Gaziantep Havaalanında düzenlenen karşılamada millet Avrupa Şampiyonlarını adeta bağrına bastı.

HOKEYCİLERE DÜNYA STANDARTLARINDA İNŞA EDİLEN SAHANIN YAPIMI TAMAMLANDI

Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Oktay Sayar ve Gaziantep Emniyet Müdürlüğü personelinin yanı sıra havalimanı personeli ve çok sayıda vatandaş hokey tarihinde önemli bir rekora imza atan hokeyin sultanlarını karşıladı. Sporcuları kucaklayan vatandaşlar beraberlerinde getirdikleri baklavaların sporculara kendi elleriyle ikram ederken Gaziantep Gençlik Spor İl Müdürü Ökkeş Demir bütün sporculara kulüp başkanı ve teknik heyete çiçekler vererek kutladı. Türkiye'nin ve Türk milletinin adının Danimarka ve Avusturya'da başarıyla temsil edildiğini ifade eden Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir "Düne kadar hokey sahası olmayan bir kentten son yıllarda Gaziantep Polisgücü Spor ard arda Avrupa Şampiyonluğu kazanıyor. Son Avrupa Şampiyon Kulüpler kadın ve erkek açık alan hokey şampiyonasında Polisgücü Sporun kadın ve erkek takımları adeta destan yazdı ve büyük bir rekora imza atarak ülkemize ve Gazi kentimize iki şampiyonluk kupasıyla döndü. Düne kadar hokey sahası olmayan Gaziantep'te hokey için dünya standartlarında bir saha inşa ettirdik ve önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız. Bunun müjdesini vermek istiyorum" diyerek kulüp başkanı Mehmet Kaplan ve sporcuları kutladı.

SÖZ VERDİK İKİ KUPAYLA TÜRKİYE'YE DÖNDÜK

Danimarka ve Avusturya'da gerçekleştirilen Euro Hockey Club Challenge lll, Women 2018 ve Euro Hockey Club Challenge lll, Man 2018 kadın ve erkek takımlarıyla katıldıklarını ve Türk milletine verdikleri şampiyonluk sözünü başarıyla yerine getirerek her iki Avrupa Şampiyonluk kupasını Türkiye'ye getirerek Türk milletine armağan ettiklerini ifade eden Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan "Bugün bizim için çok önemli ve gurur verici bir gün. Rabbim bizleri utandırmadı. Verdiğimiz sözümüzü ben ve sporcularımız yerine getirerek iki Avrupa Şampiyonluk kupasıyla Avrupa Gol Krallığı ve Kraliçeliği unvanlarını da Türkiye'ye getirdik. Bizleri destekleyen herkese teşekkür ederken bu kentin öz evlatları olan aslanlarım ve sultanlarımın gözlerinden öpüyorum. Gaziantep bizim, Türkiye bizim ve gerek Gaziantep gerekse Türkiye her şeyin en iyisine layıktır. Aldığımız sonuçların ardından Avrupa'da kadın hokey alanında bir üst lige yükseldik. Kapalı alan hokeyde de Şubat ayında Prag'da elde ettiğimiz şampiyonlukla Avrupa'da süper lige yükselmiştik. Elbette bu başarılar yeterli değil. Bizlere destek veren herkese teşekkür ediyoruz. Bu çocuklar bizim evlatlarımız. Gaziantep Polisgücü Spor Kulübü marka değeri dünyada yüksel bir kulüp. Kulübümüze sahip çıkalım, gençlerimize sahip çıkalım. Daha kazanılacak çok kupa var. Gerek Danimarka gerekse Avusturya'da bizleri yalnız bırakmayan vatandaşlarımıza, İstanbul İl Emniyet Müdürümüz Sayın Mustafa Çalışkan ve Sabiha Gökçen Havaalanı Emniyet Müdürü Nilgün Selvi'yle İstanbul emniyet teşkilatımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Avrupa'da bizleri yalnız bırakmayan milletimize, sivil toplum kuruluşlarımıza, kamu kurum ve kuruluşlarımızla odalarımıza, borsamıza ve sosyal medyada bizlerden desteklerini esirgemeyen bütün Gazianteplilere, Gaziantep bakanlarımıza milletvekillerimize, Valimiz Sayın Ali Yerlikaya ve belediye başkanlarımıza, Türkiye Hokey Federasyonu Başkanımız Sadık Karakan'a, Emniyet Genel Müdür V. Sayın Erhan Gülveren'e Gaziantep İl Emniyet Müdürümüz Faruk Karaduman'a ve Türkiye hokey camiasına teşekkür ediyorum" dedi.

GAZİANTEP BASININA ÖZEL TEŞEKKÜR

Avrupa Şampiyonluk Kupalarıyla Gaziantep'e gelen Gaziantep Polisgücü Spor heyeti İstanbul'dan sonra Gaziantep'te de vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşırken Başkan Kaplan Gaziantep basınının Avrupa Şampiyonası sırasında kulübe tam destek verdiğini ifade ederek "Gaziantepli gazetecilerimize özel olarak teşekkür etmek istiyorum. Gaziantep'te büyük zorluklar içerisinde mesleklerini icra eden basın mensuplarımız, ajanslarımız, ulusal gazete temsilcilerimiz, cemiyetlerimiz bizi bir an olsun bile yalnız bırakmadı. Her maçın ardından başarılarımızı anında bütün dünyaya duyurdu. Bizlerden desteğini esirgemeyen, bizimle aynı heyecanı yaşayarak şampiyonayı yakından takip eden basın mensuplarımıza, yazılı, görsel ve işitsel basın organlarımıza teşekkür ediyorum" dedi. Gaziantep Havalimanını bayram yerine çeviren vatandaşlar ve Gaziantep Gençlik Meclisi üyeleri beraberlerinde getirdikleri baklavaları sporculara kendi elleriyle ikram ederken sporcularla günün anısına hatıra fotoğraf çektirmeyi ihmal etmediler.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.