Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Şampiyonlardan Vali Yerlikaya’ya ziyaret

Samsun'da düzenlenen 23. İşitme Engelliler Olimpiyat Oyunlarında çeşitli dallarda madalya kazanan milli sporcular Vali Ali Yerlikaya’yı ziyaret etti.

Haber Giriş Tarihi: 04.08.2017 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 27.11.2023 03:01
Kaynak: İHA
Şampiyonlardan Vali Yerlikaya’ya ziyaret

Olimpiyatlarda taekwondo müsabakalarında altın madalya kazanan Ayşegül Gökkaya ve diğer sporcuların elde ettikleri başarılardan dolayı mutluluğunu dile getiren Vali Yerlikaya, sporcu ve teknik heyeti tebrik ederek çeşitli hediyelerle ödüllendirdi.

Vali Yerlikaya, İlimizin bir çok konuda olduğu gibi İşitme Engelliler Olimpiyatları'nda da başarıya ulaşması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir. Yakalanan bu başarı engelli kardeşlerimiz için olduğu kadar şehrimiz için de çok önemli ve bir o kadar da anlamlıdır. En çok madalya kazanan il olmamız ayrıca bir mutluluk vesilesi olmuştur. Sporcularımızın gelecekte daha büyük başarılara ulaşacaklarına gönülden inanıyorum.

Sporcularımızın hepsini kutluyor ve onlara bu başarıyı elde etmelerinde her zaman destek olan başta aileleri olmak üzere bütün teknik heyete teşekkür ediyorum. Bizler sizlerin başarılı olabilmeniz için her zaman yanınızda olacağız” dedi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.