Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

Sani Konukoğlu Vakfı’na Yılın Vakfı Ödülü

Sani Konukoğlu Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı Abdulkadir Konukoğlu, “Bugüne kadar sayısını bilmediğim kadar çok ödül aldım. Ama vakıf hizmetleri dolayısıyla aldığım ödül benim için en anlamlısıdır” dedi.

Haber Giriş Tarihi: 24.11.2019 14:51
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2023 06:43
Kaynak: İHA
Sani Konukoğlu Vakfı’na Yılın Vakfı Ödülü

Ekovitrin 18’inci Yılın Starları Ödülleri’nde, Sani Konukoğlu Vakfı yılın vakfı seçildi. İstanbul’da Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) yerleşkesinde düzenlenen ödül törenine, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek, Vakıflar Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Abdulkadir Aksu, Sanayi ve Teknoloji Bakan Yardımcısı Hasan Büyükdede, Ticaret Bakan Yardımcısı Gonca Yılmaz Batur, SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu, TİM Başkanı İsmail Gülle, Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, Ekovitrin Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Abacıoğlu, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Şeref Özata ve Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Koçak ile iş dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

HAYIR İŞLERİ BİZLERE HUZUR VERİYOR

Yılın vakfı seçilen Sani Konukoğlu Vakfı adına ödülü SANKO Holding Onursal Başkanı da olan Abdulkadir Konukoğlu ile Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Konukoğlu’na Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Cemil Çiçek tarafından takdim edildi.

Abdulkadir Konukoğlu, yaptığı teşekkür konuşmasında, “Sani Konukoğlu Vakfı’nı başarısından dolayı yılın vakfı seçilmesi bizleri onurlandı. Hayır işleri bizlere mutluluk ve huzur veriyor. Yaptığı yardımlarla büyük bir sosyal sorumluluk görevini de yerine getiren Sani Konukoğlu Vakfı’nın çalışanlarına ve emek veren herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Tören, konuşmaların ve diğer ödüllerin takdiminin ardından birlikte fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.