Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO ÖĞRENCİLERİ MİLLİ TAKIM HAVUZUNA SEÇİLDİ

“Türkiye Küçükler – Yıldızlar Satranç Şampiyonası”nda SANKO Okulları öğrencisi Kutay Sakmak 10 yaş genel kategorisinde Türkiye dördüncüsü, Kağan Aydınçelebi ise 16 yaş genel kategorisinde Türkiye beşincisi oldu.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2019 18:59
Haber Güncellenme Tarihi: 05.12.2023 10:11
Kaynak: İHA
SANKO ÖĞRENCİLERİ MİLLİ TAKIM HAVUZUNA SEÇİLDİ

Türkiye Satranç Federasyonu tarafından Antalya’da düzenlenen “Türkiye Küçükler – Yıldızlar Satranç Şampiyonası”nda SANKO Okulları öğrencisi Kutay Sakmak 10 yaş genel kategorisinde Türkiye dördüncüsü, Kağan Aydınçelebi ise 16 yaş genel kategorisinde Türkiye beşincisi oldu.

Antalya’da düzenlenen 7-12 yaş kategorilerinin küçükler ve 13-18 yaş kategorilerinin yıldızlar olarak değerlendirildiği şampiyonaya Türkiye genelinden toplam 2555 sporcu katıldı.

İlk altı derecenin ödüllendirildiği şampiyonada SANKO Okulları öğrencisi Kutay Sakmak 250 sporcunun katıldığı 10 Yaş Genel Kategorisinde Türkiye dördüncülüğü, Kağan Aydınçelebi ise 67 sporcunun katıldığı 16 yaş genel kategorisinde Türkiye beşinciliği madalyasını aldı.

SANKO Okulların iki sporcusu da Milli Takım Havuzuna girerek Türkiye Satranç Federasyonu tarafından daha sonra düzenlenecek olan “Yaş Kategorileri Milli Takım” çalışmalarına katılmaya hak kazandı.

SANKO Okulları Genel Müdürü Fırat Mümtaz Asyalı, iki sporcusunun ilk altı derece içinde yer alması ve Milli Takım Havuzuna seçilmesinden gurur duyduklarını söyledi.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.