Hava Durumu
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文
TR
Türkçe
English
Русский
Français
العربية
Deutsch
Español
日本語
中文

SANKO OKULLARINDAN UNUTULMAZ BİR MÜZİK GECESİ

SANKO Okulları; “IV. Kültür ve Sanat Günleri” etkinlikleri  ilkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin sahne aldığı “Müzik Performans Gecesi” ile sona erdi.

Haber Giriş Tarihi: 12.05.2018 13:13
Haber Güncellenme Tarihi: 08.12.2023 09:16
Kaynak: İHA
SANKO OKULLARINDAN UNUTULMAZ BİR MÜZİK GECESİ

Abdulkadir Konukoğlu Spor ve Kültür Merkezi’nde düzenlenen geceye SANKO Okulları Genel Müdürü Melike Toklucu, okul yöneticileri, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.

SANKO Okulları birinci ve ikinci sınıf öğrencilerini perküsyon gösterisi; Cansu Erdoğan, Ece Güner, Ilgın Çınar, Elif Sergen, Azra Akkuş, Berkay Dobooğlu, Evrim Eren ve Eylül Eren’in  piyano dinletileri; ikinci sınıfların Grease müzikalinin şarkıları eşliğinde dansları; Selin Erdoğan ve Ece Öztürk’ün yan flüt dinletileri; Hakan Aydın, Zülal Ekiz, Semih Sağlam, Sezer Fadıloğlu ve Naz Zaman’ın seslendirdiği solo şarkılar; İlayda Erpamukçu, Emine Sultan Konca Öykü Özefe ve Efe Tahtacı’nın solo keman dinletileri izleyicileri büyüledi.

Beşinci sınıf öğrencilerinin Artvin Halk Oyunları gösterisinden sonra Gitar, Bağlama, Keman ve Pop orkestralarının sahne aldığı gece büyük beğeni topladı.

Kaynak: İHA

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.